Többen is bejelentkeztek James Bond szerepére, de Henry Cavill lehet a befutó

Vagy jobb lenne Charlie Hunnam, esetleg Tom Hardy?

Többen is bejelentkeztek James Bond szerepére, de Henry Cavill lehet a befutó

Az 1962-ben indult sorozatban először a nem olyan rég elhunyt Sean Connery alakította James Bond karakterét a Dr. No című filmben. Azóta öt további színész bújt a szerepbe: George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és persze Daniel Craig.

Daniel Craignek az ötödik James Bond-filmje lesz a valamikor jövőre megjelenő No Time to Die, és a színész korábban egyértelművé tette, hogy többet nem szeretne és nem is fog visszatérni a karakterhez. Ennek következtében aztán a stúdió folyamatosan azon dolgozik, hogy megtalálja az utódját, és persze a különböző pletykák is rendszeresek, hiszen a rajongók arra számítanak, hogy ha eleget beszélnek egy-egy színészről, akit szeretnének James Bondnak látni, akkor azt a stúdiók nagyobb eséllyel veszik megfontolás alá.

Az utóbbi időben felmerült Charlie Hunnam neve is, aki ugyan szívesen vágna bele a dologba, de szerinte legfeljebb sokadik lehet a listán, ha egyáltalán rajta van.

"Teljes mértékben benne lennék a szerepben, angolként megtisztelve érezném magam ha James Bond karakterét alakíthatnám. Azonban az ösztöneim azt súgják, hogy nem igazán várhatok erre a telefonhívásra, valószínűleg nagyon sok ember szerepel ezen a listán előttem. Ugyanakkor megtisztelő, hogy egyáltalán beszélnek erről a rajongók, azonban a filmiparon belülről egyelőre még fel sem merült a dolog, legalábbis tudtommal. De ha a rajongók erről szeretnének beszélni, akkor nyugodtan tegyék, talán ez vezet majd ahhoz, hogy a döntéshozók is komolyabban beszéljenek erről" - nyilatkozta a színész.

A másik, szintén újonnan felmerült né az Outlander című sorozat főszereplője, Sam Heughan. A szintén brit színész a következőt mondta a dologgal kapcsolatban:

Galéria megnyitása

Charlie Hunnam

"Természetesen rögtön egy nagy igent mondanék a szerepre, mint ahogy gyakorlatilag bármilyen színész. Ugyanakkor van egy elméletem arról, hogy minden olyan brit színészt, akit nagyjából ismernek és volt már rajta öltöny egy szerepben, azt rögtön bedobják a kalapja a rajongók, mint lehetséges James Bond."

Korábban olyan nevek merültek még fel James Bond szerepére, mint Tom Hardy, Richard Madden, Tom Hiddleston és Idris Elba.

Utóbbi színészt azért is tartották esélyesnek sokan, mert ezzel a mai hollywoodi divatnak engedve fekete szereplő vehetné át James Bond karakterét. Idris Elba ugyan kiváló színész, és valószínűleg egyébként remek James Bond lenne, azonban ő maga többször is határozottan cáfolta, hogy pályázna a szerepre, vagy hogy megkeresték volna.

Jelenleg úgy tudni, hogy a két legnagyobb esélyes Tom Hardy és Henry Cavill lehet. Hardy már nem egy akciófilmben bizonyított, míg Cavill is nagyon jól szerepelt a Mission Impossible: Falloutban, és mindkettő egészen biztosan rendelkezik a karakter eljátszásához szükséges minőséggel, képességekkel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap