Több monitorból álló megjelenítő rendszer keret nélkül? Az ASUS megoldja!

A vállalat már 2018 elején bemutatta a speciális kiegészítőt, ami még csak most került forgalomba.

Több monitorból álló megjelenítő rendszer keret nélkül? Az ASUS megoldja!

A több monitorból álló rendszerek nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen extra képterük kiválóan növelheti a produktivitást, de a játékélmény fokozására is használhatóak az efféle szettek. Mivel több kisebb monitorból áll a rendszer, így az egyes paneleket keret veszi körül, ami a monitorok találkozásánál alaposan megtöri a képterületet. Pont ezért készít egyre több gyártó olyan megoldásokat, amelyek kifejezetten vékony kávával rendelkeznek, ám ez a vékony káva még mindig rontja a vizuális élményt.

Galéria megnyitásaGaléria megnyitásaAz ASUS RoG részlege még 2018-ban rukkolt elő egy lehetséges megoldással, amely segít a káva által megtört kép „összeolvasztásában”, ráadásul mindezt egy viszonylag egyszerű, költséghatékony megoldással érték el, ami műanyag keretet használ, alapját pedig egy filmréteg adja. A Bezel-Free Kit névre keresztelt kiegészítő lényegében egységessé, keret nélkülivé varázsolja a több monitorból álló megjelenítő rendszer képét, és ezt a fotó alapján igen hatékonyan teszi, igaz, azért észrevétlennek sem nevezhetjük, de ennyi kompromisszum azért már belefér.

Vannak viszont feltételek, amelyeknek teljesülniük kell ahhoz, hogy a keretet eltüntető készletet használni tudjuk. Egyrészt a monitoroknak 27 hüvelykesnél kisebb képátlóval kell rendelkezniük, az oldalsó keret szélességének pedig 13 milliméternél kisebbnek kell lenie. Az utolsó feltétel az, hogy bizonyos szögben kell találkozniuk a monitoroknak: a játékossal szemben lévő kijelzőhöz 130 fokos szögben kell illeszkedniük az oldalsó megjelenítőknek, így valósul meg a kívánt fénytörés, amelynek köszönhetően eltűnhetnek a képet megszakító keretek.

Az elsősorban játékosok számára készített szett két darab speciális keretből áll, amelyeket egyszerűen a monitorokra rögzíthetünk, mindenféle egyéb eszköz nélkül. A fénytörésen alapuló módszer egyszerű, de mégis nagyszerű, így sokan fognak örülni annak, hogy a 2018-as CES-en bejelentett kiegészítő most már végre kapható.

A két eszközt tartalmazó szett, ami három monitorból álló megjelenítő rendszerek építéséhez használható, 110 dollárba kerül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap