The Walking Dead megjelenés

Április 25-én elárasztják a zombik az európai PlayStation Store-t, jön a The Walking Dead sorozat első része.

The Walking Dead megjelenés

Robert Kirkman The Walking Dead című képregénysorozata, amelyet először 2003-ban adtak ki, még ha nem is olyan régi, ma már alapműnek számít a zombis műfajban, méghozzá olyannyira, hogy nagy sikerű tévéfilmsorozat is készült belőle, és még Max Brooksnak, a kitűnő Zombie Survival Guide szerzőjének is elnyerte tetszését.

A Telltale Games öt részből álló összefüggő sorozatot készít a képregény alapján, amelynek első része április 25-én jelenik meg az európai PlayStation Store-ban. Egyesével véve minden rész 3,99 fontba kerül, de ha előre megvásároljuk a teljes sorozatot, akkor kedvezményesen csak 15.99 fontot kell összesen kifizetnünk. Az első rész címe A New Day, a folytatásokat havonta fogják kiadni.

Jake Rodkin, a Telltale Games írója és dizájnere szerint a The Walking Dead sötétebb és erőszakosabb, mint bármi, amin eddig dolgoztak. A történetben Lee Everettet alakítjuk, nem az eredeti főhőst, Rick Grimes sheriffhelyettest, aki még kómában fekszik (az eredeti képregény története akkor veszi kezdetét, amikor Rick magához tér). A Telltale és Kirkman azért döntöttek úgy, hogy új történetet mesélnek el, mert arra gondoltak, hogy a rajongók már kívülről fújják az eredetit. "Az új történet és az új  főszereplő lehetővé teszik, hogy szabadon hozzunk létre új, izgalmas helyzeteket, és ennek köszönhetően a már ismert szereplők és helyszínek háttérsztoriját is kiegészíthetjük" – mondta Rodkin.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward