The Boys - egyáltalán nem cenzúrázza az Amazon a sorozatot

A brutális széria éppen ezért akár még brutálisabb is lehet.

The Boys - egyáltalán nem cenzúrázza az Amazon a sorozatot

Eric Kripke, a The Boys showrunnere elárult néhány dolgot a hamar rendkívül népszerűvé váló sorozatról. Kripke még 2019-ben adaptálta Garth Ennis és Darick Robertson kemény, káromkodásokkal és brutalitással teli képregényét sorozat formába az Amazon számára. Úgy látszik, a vállalat már a tesztvetítések alatt látta, hogy itt valami kiemelkedőt sikerült alkotni, mert már azelőtt berendelte a második évadot, hogy az elsőt egyáltalán vetíteni kezdték volna. Most pedig már a harmadik szezont várhatjuk.

A Karl Urban karaktere által vezetett, önjelölt bosszúálló szuperhősökből verbuvált csapatot nézni meglepően szórakoztató, azonban sokszor kifejezetten véres, kemény és undorító is, számos brutális halálesettel és egyéb brutalitással. Mondhatjuk, hogy végső soron ez jelenti a sorozat lényegét.

Ezekkel kapcsolatban Kripke elárulta, hogy bármilyen őrült ötlettel álltak elő eddig, az Amazon sosem szólt bele, és semmit nem akartak cenzúrázni. A showrunner ezt nagyra értékeli, ugyanis jellemzően nincs rosszabb annál, mint amikor egy stúdió bele akar avatkozni a kreatív munkába - ezzel szemben az Amazon végig nagyon támogatóan lépett fel.

"Ha kitalálunk valami nagyon őrült dolgot, ami működik az adott karakter számára, akkor egyszerűen betesszük. Nincsenek előre felrajzolt határvonalak" - nyilatkozta.

Elárulta továbbá, hogy körülbelül két hétig tart egy epizód leforgatása, és igyekeznek mindenre odafigyelni. Kiemelte például, hogy jellemzően a sorozatokon belül, ha a háttérben látszik egy tévé, és azon megy egy adás, akkor sokszor elég gagyi, mert egyszerűen nincs pénz arra, hogy még ott is odafigyeljenek a minőségre. Ez náluk nem így van, még a háttérben menő dolgokra is nagyon odafigyelnek, hogy a The Boys sose keltsen gagyi hatást egy pillanatra sem.

És, hogy hány évadra terveznek? Nos, Kripke eléggé járatos a hosszú sorozatokban, hiszen legutóbb például a Supernatural fölött bábáskodott, ami 15 évadot élt meg. Arra egyelőre nem merne mérget venni, hogy a The Boys is ilyen hosszú lesz, azonban úgy véli, hogy jelenleg még körülbelül 5 évadra elegendő ötlete áll készen a megvalósításra.

Ráadásul az Amazon korábban már bejelentette, hogy spin-off sorozatok is készülnek majd a The Boys mellé, melyek közül az elsőben a Supes egyetemi éveibe tekinthetünk majd betekintést.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap