Szinte kész lehet a Star Wars: Knights of the Old Republic-film forgatókönyve

A Viharsziget írója több forrás szerint is közel jár a tervezett trilógia első forgatókönyvének befejezéséhez.

Szinte kész lehet a Star Wars: Knights of the Old Republic-film forgatókönyve

Valószínűleg sokan egyetértenek abban, hogy a valaha készült legjobb Star Wars-játék a BioWare által készített Knights of the Old Republic volt. Nem csak, hogy egy nagyon hangulatos és jól megvalósított szerepjátékot tisztelhettünk benne, kiváló történettel, de úgy tudott sikeres lenni, hogy elszakadt a filmektől és a teljes Skywalker-vonaltól, és sokak szerint a filmeknek is pontosan ezt kellene tenni.

Nem csoda, hogy a LucasFilm különböző képviselőit folyamatosan zaklatják az ezzel kapcsolatos kérdésekkel, ők pedig szerencsére valamennyire komolyan veszik a dolgot. Még áprilisban mondta azt Kathleen Kennedy, a LucasFilm elnöke, hogy dolgoznak valamin, ami kapcsolódik a Knights of the Old Republichoz, de egyelőre nem mondhat erről semmit, és nagyon oda kell figyelniük, hogy a következő években ne tolják túl a Star Warst, különben a nézők belefáradnak.

Most azonban három különböző forrás is megerősítette, hogy az Alita: A harc angyala és a Viharsziget írója, Laeta Kalogridis már szinte teljesen elkészült a forgatókönyvvel, ami a Knights of the Old Republic-trilógia első része lenne. 

A dolog azért érdekes, mert azt már biztosan tudjuk, hogy a Star Wars IX utáni első új film 2022-ben érkezik, és biztosan a Trónok harca-sorozatot készítő David Benioff és D.B. Weiss párostól. Erről már korábban is az a hír járta, hogy a Régi Köztársaság idején játszódik majd, és könnyen lehet, hogy ez a két projekt egy és ugyanaz, hiszen az alkotópáros egy trilógiát készít a LucasFilm számára.

Ezek alapján elképzelhető, hogy Benioff és Weiss nem forgatókönyvíróként vannak jelen a projektben, hanem kvázi producerként, kreatív felügyelőként és/vagy rendezőként. Persze könnyen lehet, hogy a két projekt egyáltalán nem azonos, és a LucasFilm berendelt egy forgatókönyvet, ami alapján eldöntik majd, hogy a Benioff-Weiss féle trilógia mellett megvalósítható lenne- egy Régi Köztársaság-trilógia.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap