Szép jövő elé néz a Funcom

A Funcom tavaly jól teljesített a tőzsdén, az Age of Conan is nyereséges, és az idén megjelenő új MMO-juktól, a The Secret Worldtől még több nyereségre számítanak.

Szép jövő elé néz a Funcom

Úgy néz ki, fényes jövő áll a Funcom előtt. Az Anarchy Online, az Age of Conan és a Secret World mögött álló fejlesztő cég aratott az oslói tőzsdén, és részvényeinek árfolyama 227%-kal emelkedett.

Az Age of Conan jól megy, de a valódi okot az optimizmusra a The Secret World körül kialakult pozitív légkör adja. A Funcom főnöke, Trond Arne Aas úgy nyilatkozott, hogy a cég nagyon jó visszajelzéseket kapott a tesztelőktől és az újságíróktól, és ez nagyon sokat jelent nekik, hiszen a részvényárfolyam emelkedés ellenére a harmadik negyedévét veszteséggel zárták.

"A veszteség oka az, hogy a The Secret World fejlesztése nagy befektetéseket igényelt" – magyarázta Aas. "Az áprilisi indulás után viszont nagy bevételekre számítunk.

Nekünk pedig még van pár hónapunk kitalálni, melyik titkos szervezethez tartozzunk, mik legyünk, ha nagyok leszünk. Hagyománytisztelő harcos Templar, esetleg Dragon, aki a káosz erőivel küzd a harmóniáért, vagy netán az Illuminati tagja, aki a hatalmat isteníti? A játék hivatalos honlapján található teszt segítségünkre lehet a döntésben.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward