Stílusos és erős lett a Colorful limitált példányszámú RTX-e

Mindössze 1000 darab készül a hibrid hűtéses szörnyetegből.

Stílusos és erős lett a Colorful limitált példányszámú RTX-e

A 10 éves fennállását ünnepli az iGame szériának a Colorful. Az utóbbi években mindig készült egy Kudan jelzésű, limitált példányszámú változat az aktuális csúcskártyából, és most ez kapott igazán extravagáns, ünnepi kinézetet. De nem csak a kicsit steampunkos, fogaskerekes dizájn miatt különleges a széria, hanem a hűtése és a gyári tuningja miatt is.

Már a burkolat alatt lévő háromslotos hűtő is bőven elég lehet az iGame GeForce RTX 2080 Ti Kudan lehűtésére, de a bordázatban folyadék van, így csatlakoztatva a szivattyúval ellátott kiegészítőt, egy hibrid hűtés indítható be, ami a léghűtés mellett egy vízhűtést is bevet, hogy a maximumot hozhassuk ki a kártyából. Hogy az energiaellátás ne okozhasson problémát, teljesen áttervezték a tápáramkört, ami így már három 8 pines PCI-E tápcsatlakót használ. Az elvi maximum így 525W, ami körülbelül a duplája egy RTX 2080 Ti TDP-jének.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Persze nem feltétlenül kell tuningoljunk, ugyanis a gyári órajelek sem mindennapiak. Az 1545 MHz-es referencia átlag Boost órajelet kereken 1800 Mhz-re emelték, szóval nem látszat tuningot kapunk, és valószínűleg már így is a határait feszegetheti a kártya, mert a maximális boost órajele megközelítheti a 2 GHz-et.

A limitált példányszámú kártyából mindössze 1000 darab készül, és mindegyiknek ott lesz a hátlapján a sorszáma. A hűtőn pedig egy LCD is lesz, ami mutatja az aktuális hőmérsékletet például. Na meg persze manapság egy felsőkategóriás videokártya nem is létezhet RGB világítás nélkül, szóval az is megvan, kötelező körök letudva.

A kártya Kínában bukkan fel először, és onnan indul világhódító útra, de valószínűleg hamarabb elfogy, minthogy kijutna Ázsiából, szóval aki akar egyet, annak nem lesz könnyű dolga.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap