StarCraft 2 Spawning a spanoknak

Akinek megvan a játék, az bevonhat egy olyan havert is, akinek nincs SC2-je.

StarCraft 2 Spawning a spanoknak

A Blizzard által a StarCraft 2 be bevezetett Spawning lehetővé teszi egy játékos számára, akinek megvan a darab, hogy egy olyan társát is bevonja a játékba, akinek nincs meg. Ez a rendszer nagy népszerűségnek örvendett a Warcraft 2 és az első StarCraft idejében, és most, közel három évvel az SC2 megjelenése után visszatér.

Az SC2-höz persze létezik már Starter Edition, amellyel ingyen játszhatunk, de ez nem tartalmaz mindent, ami a teljes játékban benne van, a Spawning segítségével viszont már mindent kipróbálhatunk.

A Blizzard a Battle.neten elmagyarázta, hogyan működik a dolog: amíg partiban vagyunk azzal a haverral, akinek megvan az SC2, addig igénybe vehetjük minden szolgáltatását és opcióját. Ha pl. egy Starter Edition-ös játékos csatlakozik egy Wings of Liberty-s társa partijához, akkor mindketten WoL-t játszhatnak. Ha ez a két játékos belép egy Heart of the Swarmos játékos partijába, akkor mindegyikük azonnali hozzáférést kap a HotS tartalmakhoz, egészen addig, amíg a HotS-os haver a parti része.

A Spawnoláshoz csak le kell tölteni a Starter Editiont, és megkérni egy havert, hogy hívjon partiba. Ha ez megtörtént, mi is és a haverok is megnézhetjük a visszajátszásokat, játszhatunk a gép ellen, nyomulhatunk bármelyik arcade játékkal, játszhatunk custom játékot és csatlakozhatunk a 2v2, 3v3 és 4v4 csatákhoz is. A korlátozás annyi, hogy az alap játékokban csak Terranok lehetünk, nem játszhatunk a kampánnyal és az 1v1 csatákat sem próbálhatjuk ki.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward