StarCraft 2: nem lesz LAN-os multiplayer?

Lehetséges, hogy az annyira várt folytatásból hiányozni fog a helyi hálózaton játszható multi, ami az első részt oly gyorsan a LAN party-k kedvencévé tette. ...

StarCraft 2: nem lesz LAN-os multiplayer?

Lehetséges, hogy az annyira várt folytatásból hiányozni fog a helyi hálózaton játszható multi, ami az első részt oly gyorsan a LAN party-k kedvencévé tette.

Kevin Yu a Blizzardtól nemrég részt vett egy kis kérdezz-feleleken, ahol rajongók tehettek fel kérdéseket a játékkal kapcsolatban. Alapvetően az egységek tulajdonságai és a fajok közötti egyensúly volt a téma, ám valaki nem bírta ki és rákérdezett a LAN-ra. Kis gondolkozás után a kérdés inkább figyelmen kívül lett hagyva (mondjuk fontos megjegyezni, hogy nem csak ez). Azért érdekes a téma, mert a Diablo 3 fejlesztői már bejelentették, hogy nem lesz helyi hálózatos opció a játékban, így elég valószínű, hogy ez igaz lesz a StarCraft 2-re is. A döntés jó eséllyel anyagi okokra vezethető vissza, mert mint tudjuk, a Battle.net részben fizetős lesz és reklámozni is lehet rajta rendesen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward