StarCraft 2: Már dolgoznak a Protoss kiegen

A Blizzard már dolgozik a Legacy of The Void-on, vagyis a StarCraft 2 harmadik és egyben utolsó szeletkéjén.

StarCraft 2: Már dolgoznak a Protoss kiegen

A Blizzard már dolgozik a Legacy of the Void-on, vagyis a StarCraft 2 harmadik és egyben utolsó szeletkéjén. A hírek a Reddit AMA-n láttak napvilágot, miután a játék rendezőjét, Dustin Browdert faggatták a kiegészítő állásáról.

Browder elmondása szerint a StarCraft csapat a Blizzardnál több mint 80 főből áll, akik mellett "még több száz" minőségbiztosításért, mozi átvezetőkért és támogatásért felelős ember is áll. A Heart of the Swarm befejezése után azonnal bele is csaptak a levesbe, ami szerintünk minimálisan elvárható, miután ilyen hosszú ideig váratták a rajongókat.

A Heart of the Swarm idei megjelenésével nyugodtan mondhatjuk, hogy éveket csúsztak, hisz eredetileg azt ígérték, hogy ha már felszabdalták a játékot, a kiegészítőket legalább csak fél-fél év különbséggel adják ki. Ha ez így lett volna, akkor már a Legacy of the Void-on is vastag por ülne, de hát a Blizzard malmai...

Jó hír is van azért, mégpedig, hogy a Wings of Liberty hamarosan frissítve lesz számos új funkcióval, amit alapvetően a kiegészítő hoz el, de ez a patch ingyenes lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward