Star Wars: The Old Republic témájú Razer perifériák

A SteelSeries után a Razer is előrukkolt egy játékhoz igazított periféria sorozattal, de náluk nem a Diablo III volt a célpont, hanem a Star Wars: The Old Republic.

Star Wars: The Old Republic témájú Razer perifériák

A SteelSeries után a Razer is előrukkolt egy játékhoz igazított periféria sorozattal, de náluk nem a Diablo III volt a célpont, hanem a Star Wars: The Old Republic.

Az első termék, azaz a Star Wars: The Old Republic Gaming Keyboard by Razer névre keresztelt billentyűzet egy érintőkijelzővel és tíz adaptív érintőgombbal érkezik, amelyek hatékonyan testreszabhatóak (programozhatóak és makrók is rendelhetőek hozzájuk) . A vékony, rövid úton mozgó billentyűk aranyszínű háttérvilágítással érkeznek, így kényelmes, gyors irányítást biztosítanak, ami egy-egy komolyabb csata alkalmával létfontosságú. A billentyűzet cserélhető szimbólumokkal is rendelkezik, így ránézésre is tudhatjuk, hogy az adott játékos éppen az erő melyik oldalán áll. A billentyűzetben állítgatható LED-es háttérvilágítás is van, amely 16 millió színárnyalatban pompázhat.

Az 1000Hz-es ultrapolling mellett dolgozó USB 2.0-s billentyűzet 213 centiméter hosszú, tekeredés-mentes kábellel érkezik. Az újdonság 199,99 eurós ajánlott végfelhasználói áron kerül forgalomba és a játék megjelenésének napjától kezdve lesz elérhető.

A második különleges újdonság a Star Wars: The Old Republic Gaming Mouse by Razer nevet kapta és szintén cserélhető szimbólumokkal érkezik, amelyek közül attól függően választhatjuk ki a megfelelőt, hogy melyik oldalon állunk. A vezetékes és vezeték nélküli módban egyaránt üzemelő rágcsáló 17 programozható gombbal rendelkezik, amelyek közül 12 egyetlen tömbben foglal helyet (az alapot egyértelműen a Razer Naga szolgáltatta). Az egérhez kapunk egy dokkoló egységet, amely akkumulátortöltőként és vevőként egyaránt funkcionál. A terméknél alkalmazott LED-es világító rendszer ebben az esetben is 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes.

A Razer mérnökei 5600 dpi-s érzékenységű lézer szenzort alkalmaztak. Az egér a billentyűzethez hasonlóan 1 ms-os válaszidő mellett üzemel és kialakításából fakadóan jobbkezeseknek ajánlható. A Star Wars: The Old Republic Gaming Mouse by Razer 129,99 eurós ajánlott végfelhasználói áron debütál majd.

A következő újdonság - ami nem periféria, hanem inkább kiegészítő - egy kétoldalas egérpad, amelynek oldalain eltérő szimbólumokat látunk (Galaktikus Köztársaság vs. Sith-ek). Az egérpad kemény, tükröződés- és csúszásmentes felülettel érkezik, amely rendkívül jó kopásállósággal rendelkezik. Ez az újdonság 49,99 eurós áron lesz elérhető.

Végül érkezik egy mikrofonos fejhallgató, ami cseppet sem meglepő módon a Star Wars: The Old Republic Gaming Headset by Razer nevet kapta. Az 50 mm-es hangszórókkal rendelkező, párnázott újdonság 5.1-es térhangzást kínál és beépített hangerőszabályzó, illetve mikrofonvezérlő gombokkal is fel van szerelve. A fejhallgatón elhelyezett szimbólum itt is cserélhető, a LED-es világítást pedig ismét állítgathatjuk kedvünk szerint. A maximális kényelemről a párnázott hangszórók mellett az állítható, párnázott fejpánt gondoskodik. A flexibilis boom mikrofonnal ellátott fejhallgatóért 129,99 eurót kérnek majd el az üzletekben.

Aki a fenti termékekkel kapcsolatban még több információhoz szeretne jutni, kattintson ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward