Star Trek: egy új film és több új sorozat is készül

Hamarosan teljessé válik a franchise feltámadása.

Star Trek: egy új film és több új sorozat is készül

A Viacom és a CBS bejelentette, hogy egy új Star Trek-film, és két új sorozat már biztosan fejlesztés alatt áll. Úgy tűnik tehát, hogy a franchise feltámadása folyamatban van azt követően, hogy 2017-ben sikeresen hozták vissza sorozatként a Star Trek: Beyond keretein belül, ami azért is impresszív, mert előtte 12 évig nem láthattunk Star Trek-sorozatot.

Ráadásul ugyebár a filmek visszatérése sem volt teljes sikertörténet. A J.J. Abrams által feltámasztott történet első része, valamint a második (Into Darkness) ugyan szépen tartoltak a pénztáraknál, azonban a harmadik rész, a Star Trek Beyond már közel sem teljesített jól. Ez aztán ahhoz vezetett, hogy a stúdió nem tudta bebiztosítani a szerződést Chris Hemsworth-szel és Chris Pine-nal, így az egész új filmes sorozat jövője kérdésessé vált.

Ezt követően kaptuk a híreket, hogy a Legion alkotója, Noah Hawley rendezheti és írhatja a következő filmes, amiről egy ideig azt lehetett sejteni, hogy a J.J. Abrams-féle sorozat folytatása lesz, majd arról jöttek hírek, hogy mégsem, azonban biztosat azóta sem hallhattunk.

Főleg, hogy eközben a tévésorozatok tekintetében nagyon kilőtt a franchise, hiszen nem csak a Discovery, hanem a Star Trek: Picard is nagyon jól teljesített, az utóbbihoz pedig már be is jelentettek egy mellékágat Star Trek: Section 31 címen. Ezen kívül két animációs sorozat is készül, az egyik a Star Trek: Lower Decks, a másiknak pedig egyelőre nincs címe, de a Nickelodeonon lesz majd látható.

Igazából ez az egész új sikersorozat onnantól kezdve válhatott valóra, hogy egyesült a Viacom és a CBS, így egy ernyő alá került a Star Trek sorozatos és filmes tulajdona. Az új vállalat vezérigazgatója, Bob Bakish pedig bejelentette, hogy az előbb felsoroltakon kívül még két további új sorozat készül, és már fejlesztés alatt áll az új film is, amit a Paramount fog elkészíteni.

De ezen túl is teljes letámadást indít a stúdió: ebben a hónapban jelent meg az első regény a Star Trek: Picard alapján, amit továbbiak fognak követni az egyéb sorozatok és filmek sztorijára építkezve, és a képregényes felhozatalt is masszívan elkezdik bővíteni.

Mindez megerősíti azt, amit egyébként Quentin Tarantino mondott néhány héttel ezelőtt. Ugyebár a neves rendező egy időben nagyon szeretett volna saját Star Trek-filmet készíteni, ez azonban nem jött össze. Azonban arról beszélt, hogy a stúdió nem fogja feladni, és tudomása szerint már készül az új anyag, azonban ehhez nem lesz semmi köze, azon kívül, hogy szívesen adna ötleteket, ha odáig jut a dolog.

Nos, mivel az új film (és a sorozatok) fejlesztését maga a vezérigazgató jelentette be (ráadásul a részvényeseknek), nagyon erősen gyanítható, hogy hamarosan odáig jut a dolog, hogy tényleg teljessé válik a Star Trek feltámadása.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap