Sokan beleálltak a Game Pass humoros tweetjébe

Ez nem egy fizetett Xbox Game Pass reklám, de...

Sokan beleálltak a Game Pass humoros tweetjébe

Mostanában mi is sokszor beszámolunk az Xbox Game Pass-ról, ennek az egyik oka az, hogy a Microsoft nagyon ügyesen építette fel és építi most is a márkát. Folyamatosan, szinte minden héten tud valami olyan újdonságot bejelenteni vele kapcsolatban, ami miatt könnyen kikerülhet bármilyen IT weboldal címoldalára.

Nagyon sokszor megkapjuk mi is, ha pozitívan írunk valamiről, akkor amögött biztosan anyagi érdekek és hátsó üzleti ügyek húzódnak. Sőt, ha nem írunk valamiről azért vagyunk megvásárolva, ha írunk, akkor azért. Ez nem egyedi jelenség, nem csak a magyarok egy részére jellemző ez a fajta kikezdhetetlen gondolatmenet. Ezt kihasználva az Xbox Game Pass hivatalos Tweeter fiók egy szellemes poszttal borította fel az internet egyensúlyát, hogy megint csak mindenki az ő termékükről beszéljen.

„Az internet azt gondolja, hogy mi ezen a hétvégén fizettünk az embereknek azért, hogy a Game Pass-ról beszéljenek és ez egyszerűen abszurd…

… majdnem annyira abszurd, mint egy szolgáltatás, ami hozzáférést enged több, mint 100 magas minőségű játékhoz, az Xbox Live Gold és az EA Play tagság minden előnyével, mindezt alacsony havidíjért cserébe."

Mivel tényleg sokan beszéltek mostanában a Game Pass-ról, ezért természetesen jogosan felmerülhet a gondolat fel, hogy ez egy médiakampány része. Ám az Egyesült Államokbeli és az európai törvények értelmében amennyiben egy sajtótermék vagy egy médiaszemélyiség fizetett hirdetést tesz közzé, akkor azt jól látható módon jelölnie kell a publikáció során. Mivel ez nem történt meg egyik esetben sem, így ezek nem fizetett hirdetések voltak a Microsoft részéről, egyszerűen csak tényleg ennyire szeretnek beszélni a Game Pass-ról az emberek és sokan hisznek az értékében. Éppen ezért álltak be többen is humoros módon a dologba.

„Tony, a Microsoft fizet téged azért, hogy az Xbox-ról beszélj.”, - írták többen is a PCmag.com és a Tom’s guide szerkesztőjének, aki erre így reagált: „Nem fizettek nekem… de amennyi pénzt megspórolok a Game Pass-szal minden hónapban, talán mégis fizetett vagyok. ?”

Természetesen több újságíró és YouTuber követte ezeket a tweeteket. Volt, aki egyszerűen csak kifejtette, hogy szereti a szolgáltatást és arra is felhívta a figyelmet, hogy 300 ft-ért lehet 3 havi Ultimate tagsághoz jutni, ami már egyenesen őrület:

A Microsoft természetesen néha költ arra, hogy még több emberhez elérjen a Game Pass híre, JustVidman erről szóló videóit például több millióan látták már.

Ez az egész ügy annyira abszurd, mint az, hogy folyamatosan kapják a Bethesda játékok a fejlesztéseket és a Doom Eternal éppen most frissült a next-gen változatra 4K, Ray Tracing és 120 FPS támogatással.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap