Snyder elkezdte a Justice League pótforgatásait, a Jared Leto-féle Joker is bekerül a filmbe

Úgy látszik, mégsem csak egy filmben játszhatta el az ikonikus karaktert a színész.

Snyder elkezdte a Justice League pótforgatásait, a Jared Leto-féle Joker is bekerül a filmbe

Annak idején az eredeti rendező Zack Snyder a hírek szerint akkor hagyta ott a Justice League-projektet, mikorra már a forgatás véget ért, és gyakorlatilag csak az utómunka lett volna hátra. Aztán az új rendező, Joss Whedon egy csomó mindent átalakított, és levezényelte a saját pótforgatásait, és végül így állt össze a mozikban korábban látott végeredmény.

Mivel azonban eredetileg mindent felvettek, ami Snyder számára szükséges volt, egy ideig azt lehetett hallani, hogy a rendező nem tervez további forgatásokat, hanem egyszerűen a meglévő anyagok vágásával hozza majd össze a saját verzióját.

Nem tudni, hogy ez miért változott meg, de valószínűleg az HBO Maxra készülő, 4 órás verzió kedvéért Snyder bővíthet az eredeti történeten, és ebben a hónapban mégis elkezdte a pótforgatásokat. Egyelőre úgy tudni, hogy Batman (Ben Affleck), Cyborg (Ray Fisher), és Mera (Amber Heard) vannak jelen a díszletekben, azonban később más színészek is csatlakozhatnak. A jelenlegi belsős információk alapján a Supermant alakító Henry Cavillra nem lesz szükség.

Talán ennél is érdekesebb azonban, hogy Jared Leto is jelen van a pótforgatásokon, Joker karakterét alakítva.

Leto ugyebár a közepesen sikerült Suicide Squadban alakította Jokert, és úgy tűnt, hogy akkor több filmre is megnyerte a szerepet. Ezek a tervek némileg köddé válni látszódtak, mikor kiderült, hogy a Suicide Squad folytatása helyett inkább egy reboot érkezik, azonban úgy tűnik, hogy Leto mégis maradhat a szerepben, csak éppen a Justice League-ben.

Nem szabad elfelejteni, hogy a Suicide Squad végső változatát alaposan megnyirbálta a stúdió, így az egyáltalán nem tükrözi David Ayer rendező eredeti változatát, ráadásul a hírek szerint pont Joker jelenetei közül vágtak ki sokat, így a karakter, és így Leto nem igazán tudott érvényesülni.

Hogy miként kerülhet be Joker a Justice League-be, arról egyelőre csak találgatni tudunk. Érdemes lehet abból kiindulni, hogy a Batman v. Supermanban látható jövőbeli Knightmare-jelenethez hasonló feltűnik a Snyder-féle Justice League előzetesében is, amin egy pillanatra látható, ahogy egy Joker-kártya száll a levegőben. Ez alapján arra lehet tippelni, hogy Joker nem a "fő történetben", hanem a Knightmare-ben juthat valamiféle szerephez. 

Kicsit más téma, de érdekes, hogy az eredeti Justice League két producere, Jon Berg és Geoff Johns nem vesz részt a Snyder-féle változat elkészítésében, és a nevük is ki fog kerülni a creditsből.

Ennek egyébként két oka is van: az egyik, hogy már egyikük sem dolgozik a Warnernél, a másik pedig, hogy mindketten vezető beosztásban voltak az eredeti Justice League megjelenésekor, így tehát gyaníthatóan elég sok közük van ahhoz, hogy a film nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hiszen (mint arról sokan beszámoltak), a Warner vezetősége kifejezetten könnyíteni akart a film hangulatán, többek között ezért is kellett Joss Whedonnak számos új jelenetet felvennie. Így tehát érthető, ha Snyder nem akarja a saját projektjén feltüntetni a két úriembert.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap