Sikeres az InSomnia Kickstartere

Úgy tűnik végre megjelenhet a MONO stúdió ígéretes taktikai dízelpunk sci-fi RPG-je.

Sikeres az InSomnia Kickstartere

Tavaly már írtunk az ígéretesnek tűnő taktikai RPG-ről, az InSomniáról, amelynek alkotói novemberben indítottak gyűjtést Kickstarteren. Az orosz, ukrán, malajziai, brit és holland tagokból álló MONO Studio által indított gyűjtés akkor, valószínűleg a karácsonyi őrületnek köszönhetően sikertelenül zárult. A csapat nemrég új kampányba kezdett, amelyből még egy hét hátra van ugyan, de a szükséges 70 000 dollárt már sikerült elérniük.

"A csapat és én nagyon örülünk annak, hogy továbbra is támogattok" - írta a fejlesztést vezető Anatolij Nekrasov. "Fantasztikus, hogy már most elértük az eredeti célt, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy itt a lehetőség a bónusz célok elérésére is. Ez nagyon jó hír, nagyon büszkék vagyunk erre a projektre és erősen motiváltnak érezzük magunkat, hogy olyan játékot adjunk ki, amely felér támogatóink elvárásaihoz."

A játék egy hatalmas méretű, félig elhagyatott űrhajón játszódik, amelyen egy háború túlélői utaznak úticéljuk felé (a háttértörténetet korábbi hírünkben Magrathea alias Pacman már igen részletesen kifejette, ezért erre most nem térek ki, akit érdekel, kukkantson bele a hírbe). A játékosok döntései hatással lesznek a komplex, többrétegű RPG világának alakulására. A játék fő sztorija az első évadban 15-20 órányi játékidőt biztosít majd számunkra, ehhez jön még 20-30 óra melléküldetés is. A történetet aztán rendszeres frissítések formájában tovább fogják bővíteni. A megjelenést követően még 20 ingyenes fejezet kiadását tervezik, melyek 3-6 órányi elfoglaltságot jelentenek majd.

Ha nem szeretnénk kooperatív módban játszani, vagy nincs kivel, természetesen szólóban is nyomathatjuk a játékot, amely sok érdekességet ígér: szintlépés és grindelésmentes fejlődés, valós idejű, taktikás harc, több száz kombinálható képesség, meglepő események és érdekes küldetések, amelyek többféleképpen alakulhatnak és végződhetnek. Az InSomniából már létezik egy 433 MB-os játszható tech demó, amelyet innen lehet letölteni. A demóban szereplő effektek, 3D modellek, animációk nagy része még nem végleges, a fejlesztők elmondták, hogy a kész játékban már természetesn szebbek és jobbak fognak szerepelni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward