Shogun 2: Május elején jön a DX11 patch

A beígért tapasz, mely elhozza a DX11 támogatást a Total War: Shogun 2-be, várhatóan május első hetében érkezik, tudhattuk meg a fejlesztő Creative Assembly-től.

Shogun 2: Május elején jön a DX11 patch

A beígért tapasz, mely elhozza a DX11 támogatást a Total War: Shogun 2-be, várhatóan május első hetében érkezik, tudhattuk meg a fejlesztő Creative Assembly-től. A patch-et eredetileg két vagy maximum négy hétre ígérték a március 15-ei megjelenéstől számítva, de ez a terv a példa tanúsága szerint túlságosan elbizakodott volt.

"Értékelni fogjátok majd, hogy ennyi ideig tartott a fejlesztés és a tesztelés. Bár dolgoztunk ahogy tudtunk, nem sikerült az eredeti időkeretben maradni, azaz a megjelenéstől számítva 2-4 hétben." - írta a közösségi menedzser Craig Laycock. Ezt követően bejelentett az új időpontot és megköszönte a türelmünket és a kitartásunkat.

A Shogun 2 egyébként így is meg tudja izzasztani a gépeket, a DX11 még tesz erre egy lapáttal. Cserébe jön hardveres tesszelláció és részletesebb árnyékok. A frissítés nem mellékesen behozza az AA támogatást és jó pár multiplayer javítást és módosítást.

A Total War: Shogun 2-nek sikerült minket is meggyőzni, elemzésünkhöz katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward