Shinji Mikami csatlakozott a ZeniMax-hoz

A Resident Evil játékokról (is) ismert Shinji Mikami bejelentette, hogy csapatával együtt csatlakozott a ZeniMax csoporthoz.

Shinji Mikami csatlakozott a ZeniMax-hoz

Shinji Mikami a japán játékfejlesztés egyik legtiszteletreméltóbb alakja, aki olyan programokat tett le eddig az asztalra a csapatával, mint a Resident Evil, a Devil May Cry, vagy épp a Vanquish című kiváló akciójáték. Legutóbbi alkotása még a SEGA bábáskodása mellett készült el, jövőbeli játékait viszont már a ZeniMax-szal karöltve fogja fejleszteni, ugyanis Mikami bejelentette, hogy Tango Gameworks nevű stúdiójával együtt csatlakozott az id Software-t, a Bethesdát és az Arkane Studios-t is birtokló cégcsoporthoz. A neves játéktervező örömét fejezte ki az egyesüléssel kapcsolatban, hiszen elmondása szerint a ZeniMax egy olyan cég, mely bízik a felsőkategóriás játékok fejlesztésében, és támogatja azt.

"A ZeniMax birtokában lévő AAA kategóriás címek magukért beszélnek. Izgatottak vagyunk, hogy csatlakozhattunk a ZeniMax-hoz, és így egy olyan céggel dolgozhatunk együtt, amely a világ legjobb játékait kívánja elkészíteni" - dícsérte Mikami új kiadóját.

Nem fukarkodtak a pozitív jelzőkkel a másik oldalon sem, hiszen Robert Altman, a ZeniMax fejese a világ egy legjobb játékfejlesztőjeként beszélt Shinji Mikamiról, akinek játékai újra és újra elkápráztatják a kritikusokat és a játékosokat.

Mikami jelenleg a Shadows of the Damned című akciójátékon dolgozik, azt viszont még nem tudjuk, hogy azt követően mihez fog kezdeni csapatával.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward