Shadow Warrior 2 kulcsokat ad ajándékba az Nvidia

50 000 amerikai dollár értékben oszt szét a GeForce Experience felhasználók között Shadow Warrior 2 kulcsokat az Nvidia. A nyeréshez csak szerencse kell.

Shadow Warrior 2 kulcsokat ad ajándékba az Nvidia

Az Nvidia egy új akciót hirdetett, amellyel a GeForce Experience szoftver legújabb, 3.0-s kiadását szeretné népszerűsíteni. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, ettől a változattól kezdve már csak ingyenesen regisztrálható felhasználói fiók birtokában lehet hozzáférni az alkalmazás teljes szolgáltatáscsokrához, így egyebek mellett az automatikus driver értesítő és letöltő opció is csak a regisztrált felhasználók számára érhető el.

Annak érdekében, hogy azok a GeForce videokártya tulajdonosok is kipróbálják a szoftvert, akik eddig nem tartották erre érdemesnek, az Nvidia most egy új akcióval próbálja motiválni a hezitálókat. Az akció keretén belül ingyen lehet Shadow Warrior 2 kulcsokhoz jutni, ehhez pedig csak néhány egyszerű feladatot kell teljesíteni. Első körben le kell tölteni a GeForce Experience 3.0-s szoftver legfrissebb kiadását és telepíteni is kell azt, majd egy ingyenes felhasználói fiókot kell regisztrálni.

Ha ezzel megvagyunk, a frissen regisztrált fiókhoz tartozó adatokkal be kell lépnünk a GeForce Experience 3.0-s szoftverbe, majd drukkolni kell, hogy a véletlenszerűen kiválasztott felhasználók között legyünk. Amennyiben nyerünk egy kulcsot az említett játékhoz, e-mail alapú értesítőben küldik el a használatba vételéhez szükséges teendőket, illetve magát a kulcsot is.

Noha az Nvidia 50 000 dollár értékben osztogat szét Shadow Warrior 2 kulcsokat, azaz elég sokan részesülhetnek az akcióban, mégis érdemes sietni, ha már amúgy is szerettük volna kipróbálni a Shadow Warrior 2-t, vagy éppen a megvásárlásán gondolkodunk.

A GeForce Experience 3.0 letöltéséhez ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward