S.T.A.L.K.E.R.: Call of Prypiat

A GSC Gaming World bejelentette a második standalone S.T.A.L.K.E.R. kiegészítőt, a Call of Prypiat-ot, mely ez év őszén jelenik meg PC-re.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Prypiat

A GSC Gaming World bejelentette a második standalone S.T.A.L.K.E.R. kiegészítőt, a Call of Prypiat-ot, mely ez év őszén jelenik meg PC-re.

A fejlesztők azt is elárulták az orosz Igromania magazinnak, hogy már úton van az eredeti játék konzol portja. Hab a tortán, hogy a GSC elnöke Sergei Grigorovich egy online konferencia alkalmával elejtette azt, hogy hamarosan nekilátnak a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztésének is.

A Call of Prypiat cselekménye a város keleti részében zajlik, amely a Chernobyli katasztrófa óta teljesen elhagyatott. A történet a S.T.A.L.K.E.R. lezárása után indul. A kormány egy légi manőverrel próbálja az irányítása alá vonni a régi erőmű területét, ám mondanunk sem kell, valami gubanc adódik. A probléma feltárása végett minket, egy ukrán speciális ügynököt küldenek a zónába...

A Call of Prypiatnak egy kissé megváltoztatott A-life rendszere van, amit a játékosok visszajelzései alapján csináltak. A GSC berakott 70 új kézzel készített küldetést is, hogy egy kicsit feloldja a random-generált questek hangulatát. Sűrűsödnek majd a nukleáris kitörések is, amely miatt érdemes lesz majd kihasználni minden biztonságos területet. Kalandozásaink során számíthatunk két újfajta szörnyre is, a Burer-re (egy telepata törpe) és a Chimera-ra. Az interfacet is felújították és a modderek által behozott sleep funkciót is betették a játékba. Az új kiegészítő nyílt végű lesz, azaz a játékosoknak lehetősége lesz szabadon tovább játszani a sztori befejezése után.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward