RYZEN R7 3700X teljesítmény tippelés ajándékokért, Dél-Koreában

-

RYZEN R7 3700X teljesítmény tippelés ajándékokért, Dél-Koreában

Galéria megnyitásaAz AMD Zen 2 architektúráját nagyon várja már a piac és a felhasználók egy része is, hiszen a köré épülő processzorok az aktuális információk alapján ígéreteseknek tűnnek, de hogy valóban azok-e, az majd csak az első független tesztekből derülhet ki teljes bizonyossággal. Az asztali ZEN 2 processzorokkal kapcsolatban éppen a minap szivárgott ki némi információ, amelynek hitelessége egyelőre finoman szólva is megkérdőjelezhető. Most azonban hiteles forrásból is érkezett egy hír, ami arra utal, nem lehet olyan nagyon messze az új processzorok rajtja, ha a hírverést már gőzerővel megkezdte a vállalat. Legalábbis a jobb oldali kép alapján ezt hihetnénk, de a jelek szerint nem feltétlenül erről van szó.

Dél-Koreában ugyanis korábban egy ügynökséget bízott meg a vállalat a különböző processzorainak értékesítésével, illetve helyi rendezvények és játékok szervezésével, ez az ügynökség pedig érdekes akcióba kezdett: nemrégiben egy tippelős játékot indított, amelynek főnyereménye két következő generációs processzor. Az ügynökség tevékenységi körébe látszólag nem tartozik bele a PR, és az AMD munkatársaihoz sincs semmi köze, azaz egy rendhagyó magánakcióról lehet szó, amiről azért valószínűleg időben tájékoztatták az AMD-t is.

A résztvevőknek a játék keretén belül mindössze azt kell eltalálniuk, hogy a RYZEN 7 3700X és a RYZEN 5 3600X esetében milyen CineBench R15 pontszám jöhet össze több szálon futó terhelés mellett, és aki a lehető legközelebb kerül a tényleges számokhoz, nyerhet egy-egy olyan processzort, amelynek a teljesítményére tippelt. A játék december 14-ig tart, a helyi nyertesek azonban majd csak akkor kapják meg az új processzorokat, ha azok hivatalosan is elrajtolnak – addig friss BIOS hiányában úgysem tudnák őket használni a meglévő alaplapokban.

A korai játékfelhívás egyébként két dolgot jelenthet: vagy hamarabb érkeznek az új generációs processzorok, mint azt gondolhatnánk, vagy pedig elhúzódó marketingkampányt épít a megjelenés előtti időszakra a gyártó, hogy minél nagyobb figyelmet vívjon ki ígéretes termékeinek. Hivatalos reakció hiányában egyelőre nem tudjuk, melyikről lehet szó, talán előbbire lehet nagyobb esély, de az elkövetkező hónapok során úgyis minden kiderül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap