Rózsaszínbe borul a Galaxy Note 5 (is)

A Samsung napokon belül útnak indítja a „Titánium Ezüst” és „Pink Arany” kiviteleket.

Rózsaszínbe borul a Galaxy Note 5 (is)

A Samsungtól nem áll távol az a módszer, hogy a már korábban megjelent okostelefonok forgalmát új színekkel próbálja még inkább felpezsdíteni. Ez történik most a Galaxy Note 5 esetében is, ami elsőként Dél-Koreában fog friss árnyalatokba öltöztetve kereskedelmi forgalomba kerülni.

A Galaxy Note 5 csúcsmodell eredetileg fekete, fehér és arany színekben került a boltok polcaira, illetve szó esett a bemutatásakor arról, hogy készülni fog egy szürke variáns is. Nos, ez utóbbinak az bejelentésére mostanáig kellett várnia az érdeklődőknek, az új kivitel „Titánium Ezüst” fantázianéven debütál, és egy másik társat is hozott magával. A meglehetősen harsány, rózsaaranyszerű változat érkezését nem jelezte előre a Samsung, ez a „Pink Arany” elnevezésre hallgat.

Samsung Galaxy Note 5 Titánium Ezüst

Bár korábban nem esett arról szó, hogy rózsaszínbe burkolózik a Note 5, de meglepetésnek egyáltalán nem lehet nevezni ennek az árnyalatnak a megjelenését a kínálatban. Hogy miért? Nos, erre a választ a konkurenciánál kell keresni. Az Apple meglepetésre hatalmas sikert aratva indította útnak az iPhone 6s és a 6s Plus rózsaarany változatait. Állítólag a megjelenéskor értékesített, valamint előrendelt újdonságoknak mintegy 40 százalékát tették ki a rózsaszínű mobilok, melyek a gyengébbik nemet vették célba.

Samsung Galaxy Note 5 Pink Arany

A Samsung Galaxy Note 5 árán nem változtat az, hogy milyen színben kéri a felhasznál; a 32 GB-os tárhellyel ellátott készülékért 800, a 64 GB-tal szolgáló modellért pedig 850 dollárt kell leszurkolni. Az extravagáns „Pink Arany” kezdetben csak a 64 GB háttértárat kínáló Galaxy Note 5-tel lesz elérhető, de siker esetén biztosan érintett lehet a 32 gigás szerkezet is. Az új színek október 23-án érkeznek a dél-koreai boltokba.

Az S Pennel ellátott phablet Európában csak 2016 elején kerül az üzletek polcaira, azonban ekkor minden jel szerint már összesen öt színből válogathatnak majd az érdeklődők.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward