Rózsaszín GeForce RTX 2070 Super a GALAX kínálatában

A különleges videokártya Európában várhatóan a KFA2-es márkán belül kerülhet forgalomba.

Rózsaszín GeForce RTX 2070 Super a GALAX kínálatában

A Galax egy különleges GeForce RTX 2070 Super videokártyával rukkolt elő, amely szokatlan dizájnnal büszkélkedik, ugyanis mind a dobozán, mind pedig a hűtőjén megjelenik a rózsaszín, ami nem egy szokványos választás – kivéve, ha a Valentin napra időzített termékbejelentéseket nézzük.

A Galax GeForce RTX 2070 Super EX Pink Edition lényegében a meglévő RTX 2070 Super EX átöltöztetett változata, amelynél a nyomtatott áramköri lap már fehérben pompázik, csak úgy, ahogy a csúcskategóriás HoF sorozat tagjainál már megszokhattuk. A hűtőtömbre kerülő borítás, a ventilátorok közepén elhelyezett matricák, illetve maga a hátlapi hűtőlemez is rózsaszín festést kapott, sőt, még az RGB LED alapú világítás is rózsaszín fénnyel árasztja el környezetét, ugyanis ez az alapértelmezett gyári beállítás.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Hardver terén egy gyárilag tuningolt megoldással van dolgunk, amelynél a GPU Boost 3.0-s átlag-órajel a referencia 1770 MHz-hez képest már 1815 MHz-es értéket képvisel, az „1 Click OC” mód segítségével azonban ezt az értéket tovább növelhetjük, egészen 1830 MHz-ig, ha letöltjük a kiegészítő szoftvert. Természetesen további tuningra is lehet mód, ám a siker már nem garantált. A TU104-es GPU ebben az esetben is 2560 CUDA maggal, 160 textúrázóval, illetve 64 renderelő egységgel dolgozhat, a 8 GB-nyi GDDR6-os fedélzeti memória pedig 256-bites adatsínen keresztül kapcsolódik és 14 GHz-es órajelen ketyeg.

A kártya működéséhez egy hattűs és egy nyolctűs PCI Express tápcsatlakozó alkalmazására van szükség, a videó kimenetek közé pedig szokás szerint három darab DisplayPort 1.4-es, illetve egy HDMI 2.0b port került. Az újdonság várható ajánlott végfelhasználói árát egyelőre nem közölte a gyártó. A termék Európában várhatóan a KFA2 márkanéven belül kaphat helyet a nem is oly távoli jövőben.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap