Rock Band bonyodalmak

Az EA visszakozik, mégis játszható marad a Rock Band iOS verziója.

Rock Band bonyodalmak

Nemrég még úgy nézett ki, hogy az EA megszünteti a Rock Band iOS verziójának támogatását, így az május 31-e után már nem lesz játszható. Ez nemcsak a játék tulajdonosait háborította fel, de általános felzúdulást is keltett, tekintve, hogy a játék még mindig teljes áron  (2,99 Fontért) kapható az App Store-ban. A játékon belüli vásárlási lehetőség és a DLC-k elérhetősége már le lett kapcsolva. Érdekes módon az EA Mobile Support honlap tegnap óta nem elérhető, csak az "Ezt a honlapot egyelőre lekapcsoltuk" üzenet olvasható minden további magyarázat nélkül.

Lehetséges, hogy licenc problémákról van szó, vagy az ok a Rock Band fejlesztője, a Harmonix és az EA viszonyában keresendő? "Arra tippelnék, hogy az egésznek a MTV Games és az EA logókhoz lehet valami köze, amelyek megjelennek, amikor betöltjük a játékot" – írta a Harmonix közösségi managere a Rock Band hivatalos fórumán. "Az EA már nem a partnerünk, így nem tudom, hogy ez milyen hatással van az olyan projektekre, mint az iOS-es Rock Band. A Harmonix kommunikációs managerét, John Drake-et szintén meglepte az eset.

Az EA tegnap még hivatalosan is megerősítette, hogy megszűnik a játék támogatása, ma viszont már az ellenkezőjét nyilatkozták, szintén hivatalosan. Az új bejelentés szerint a játék továbbra is játszható marad.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward