Robert Rodriguez és a harc angyala - Heti mozipremierek

Itt az Alita: A harc angyala, jön Dobó Kata első nagyjátékfilmje, és a horrofilmek rajongói is remek hét elé néznek!

Robert Rodriguez és a harc angyala - Heti mozipremierek

Bár Robert Rodriguez az utóbbi pár évben a tévésorozatok és a rövidfilmek felé fordult, nyilvánvaló volt, hogy idővel visszatér majd a mozivászonhoz. Legújabb műve, a Yukito Kishiro mangája alapján készült Alita: A harc angyala le sem tagadhatná, hogy ő forgatta. Hiszen, az összes emlékét elvesztő, rejtélyes múltja után kutató címszereplő kiborg, illetve barátja, Hugo kalandjait bemutató alkotásban egymást érik a fizika törvényeit inkább ajánlásoknak tekintő, látványosabbnál látványosabb akciójelenetek.

Dobó Kata első nagyjátékfilmje, a Kölcsönlakás a vérbő komédiák szerelmeseit fogja megcélozni. A több szálon futó történetben Balázs csapodár cimborája, a nejét szívfájdalom nélkül megcsaló Henrik miatt kerül komoly bajba, mivel a hűtlen férj az ő, felújítás alatt álló lakását használja szerelmi fészeknek.

A borzongni vágyók a Boldog halálnapot! 2-re válthatnak majd jegyet. A messze a várakozásokon felül teljesítő 2017-es slasher folytatásában az előző részből jól ismert Theresa újra egy időhurokba kerülve kénytelen kideríteni, hogy ezúttal ki rejtőzik a bárgyú babamaszk mögött, és miért is akarja mindenáron megölni.

A komolyabb időtöltést keresőknek az A Maria Callas-sztorira lesz érdemes vetniük egy pillantást. Ahogy azt a cím alapján könnyű kikövetkeztetni, a dokumentumfilm az 1977-ben elhunyt opera-énekesnő pályájának fontosabb állomásaival foglalkozik.

A Hidegháborúnak hála, a megannyi díjjal kitüntetett Pawel Pawlikowski rajongói sem fognak unatkozni. Fáradozásai legfrissebb gyümölcsét választva egy disszidált és egy hazájában maradó, időről-időre találkozó lengyel művész viharos, politikai rendszerek felett álló kapcsolatába pillanthatunk be.

Felsorolásunkat az Az a nap a tengerparton zárja. Dominic Cooke a hatvanas évek Angliájában játszódó drámájában egy fiatal pár sorsát alapvetően megváltoztató nap eseményeit élhetjük át.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Február 14.

  • Alita - A harc angyala
  • Kölcsönlakás
  • Boldog halálnapot! 2
  • A Maria Callas-sztori
  • Hidegháború
  • Az a nap a tengerparton

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap