Robert Pattinson nem edzett túl sokat Batmanre a járvány alatt

Pedig egyébként viszonylag komoly fizikai felkészülést folytat.

Robert Pattinson nem edzett túl sokat Batmanre a járvány alatt

Némileg szerencsétlen a Matt Reeves által rendezett új Batman-film már nagyjából a forgatás közepén tartott, amikor a koronavírus-járvány alatt le kellet állítani a munkálatokat. Mint ahogy nagyjából minden film forgatását szerte a Földön.

Ezt követően a főszereplő Robert Pattinson egy interjúban elmondta, hogy túlságosan sokat nem foglalkozott az edzéssel a karantén alatt, ehhez hozzá tette, hogy szerinte ez alapvetően nem is egy jó dolog:

"Szerintem ha állandóan gyúrsz, akkor a probléma része vagy. Ezt senki nem csinálta korábban a 70-es években, még James Dean sem volt kifejezetten kigyúrva. Szó szerint, alig csinálok valamit" - mondta. Hozzátette, hogy ezzel együtt a diétáját keményen tartja, ami többségében könnyebb ételekből és fehérjeporból áll. Ennek hallatán a rajongók nem voltak éppen elájulva, sokan ugyanis azt mondták, hogy a színész nem veszi eléggé komolyan a szerepet, azonban kiderült, hogy Pattinson számára az "alig csinálok valamit" azért mást jelent, mint egy átlagos ember számára.

A For Men Healthy legújabb számából ugyanis kiderül, hogy miből áll Pattinson testi felkészülése:

  • Egyrészt fontos, hogy koncentráljon a hasizmaira, így a rendszeres kardio mellett különböző verziójú felüléseket csinál.
  • Hetente háromszor-négyszer 5-10 kilométereket fut le.
  • Eljár a konditerembe.
  • Szabad téren katonai jellegű, homokzsákos gyakorlatokat végez.
  • Rendszeresen sétál, amit egyébként is gyakran megtesz, hogy tudjon gondolkodni.
  • Ahogy fentebb írtuk, figyel a diétára, jelentősen visszavett az alkoholfogyasztásból és a különböző olajban sütött ételekből is.

Mindez persze talán nem annyira durva, mint amit néhány színész csinál, amikor felkészül egy-egy szerepre. Ben Affleck például kőkemény cross-fit jellegű edzésekkel készült napjában többször Batman szerepére, hogy akkora legyen, mint egy ház.

Azonban nem is biztos, hogy Pattinsonnak olyan kigyúrtnak kell lennie, mint Afflecknek, és talán sokak számára itt lehet a félreértés. Az ugyanis már kiderült, hogy a Pattinson-féle Batman még viszonylag frissen vág majd bele az önkéntes rendfenntartói szerepbe a filmben, éppen csak második éve űzi majd az ipart, mikor találkozunk vele. 

Érdemes azt is belevenni, hogy korábban is voltak már Batmannek olyan megjelenítései, amikor nem volt rettenetesen nagydarab, például Micheal Keaton is ilyen volt. Így tehát egy némileg vékonyabb alakú Batman ugyanúgy remekül működhet a képernyőn. Pattinson azt is elmondta, hogy a Warner Bros. kifejezetten kirendelt mellé egy személyi edzőt, így tehát a színész bármennyire is lazult le a járvány alatt, attól valószínűleg nem kell tartani, hogy ne lenne jó formában, mikor újraindulhat a forgatás. Ami egyébként mostanáig még nem indult újra...

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap