Rendkívüli sikernek örvend a Galaxy Watch3 és a Galaxy Buds Live

Az első mértékesítési adatok alapján sokkal többen keresik a Samsung újdonságait, mint a korábbi kiegészítőket.

Rendkívüli sikernek örvend a Galaxy Watch3 és a Galaxy Buds Live

A Samsung ebben a hónapban dobta piacra a legújabb viselhető kiegészítőit. A Galaxy Watch3 okosóra és a Galaxy Buds Live együtt mutatkozott be Galaxy Note20 szériával, és már most arról számolhatunk be, hogy óriási sikernek örvendenek az eszközök.

Egy dél-koreai hírügynökség jelentést közölt arról, hogy az okosórát állítólag háromszor nagyobb példányszámban vásárolták eddig, mint az elődjét, és a Galaxy Buds Live-ot pedig úgy viszik, mint a cukrot. Valószínűleg a Samsungot is meglephette, hogy mennyire sokat emelkedett egy év alatt az érdeklődés a viselhető kiegészítők ránt.

A Samsung Galaxy Watch3 két hét leforgása alatt 60 ezer vásárlót csalogatott, míg a Galaxy Watch Active2-ből ugyanennyi idő alatt csak nagyjából 20 ezer példány talált gazdára. Ez a szerkezet megdöntötte az elsőnapos eladási rekordot is, méghozzá eléggé jelentős mértékben. Nem kevesebb mint 7000 darab fogyott ebből az eszközből a debütálásakor.

Galéria megnyitása

Nagyon sokan vásárolják az okosórát, de azért a darabszámot jól látszik, hogy inkább a fülhallgató fogja megpörgetni az összesített eladási számok frontján. A Yonhap News kimutatása szerint ugyanis a Galaxy Buds Live már átlépte a 300 ezres darabszámot, ami egészen döbbenetes eredmény két hét leforgása alatt. És valószínűleg sok olyan vevő akadt, aki már egy új Galaxy Note20 modellel vitte ezt haza.

Galéria megnyitása

Még arra is kitért az elemzésében a koreai lap, hogy a misztikus bronz fantázianevű színnel is jelentőset húzott a Samsung. Ez az opció viszi az értékesítések javát. Hozzávetőlegesen annyian választanak bronz színű kiegészítőket, mint amennyiben feketét és fehéret összesen. A bronz egy teljesen új opció a vállalatnál, de valószínűleg a jövőben még sokszor fogjuk látni. Ez a szín modern és elegáns, miközben a fiatalok számára is kellően látványos.

A Samsung a viselhető kiegészítők piacán folyamatosan lépdel előre. És valószínűleg a harmadik negyedéves értékesítési adatain már meglátszik majd az újdonságok érkezése. Az óra már kapott forgatható lünettát, bevált alapokat használ, miközben az eddiginél fejlettebb egészségügyi lehetőségeket nyújt. A babszemet formáló füles pedig szolgál ANC-vel, és akár 8 órát is bír egy töltéssel, a tokjával pedig 29 órán keresztül használható összesen. Korábban részletesen is foglalkoztunk azzal, hogy milyen új lehetőségeket tartogat a Galaxy Watch3 és a Galaxy Buds Live.

A Samsung Galaxy Watch 3 webshopunkban is megvásárolható, a 41 milliméteres modell már 130 ezer forinttól beszerezhető, míg a 45 milliméteres változatért 140 ezer forintot kell kifizetni. A Galaxy Buds Live valódi vezeték nélküli fülhallgató pedig nagyjából 60 ezer forintról indul.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap