Remake egy hónap - Áprilisi játékmegjelenések

Debütál a Final Fantasy VII újragondolása, ismét menekülhetünk Nemesis elől, érkezik a Gears Tactics, rendhagyó platformerrel üthetjük el az időnk, és más érdekességek is várnak ránk a hónapban!

Remake egy hónap - Áprilisi játékmegjelenések

Kevés alkotás dicsekedhet azzal, hogy még a műfaját méla undorral szemlélők is elismerik kétségbevonhatatlan erényeit. Az 1997. január 31-én debütált Final Fantasy VII ezen ritka kivételek egyike. Hiszen a Square klasszikusáról közel általános az a vélekedés, hogy a JRPG-k kvintesszenciája, egyben egy generáció egyik, ha nem a legmeghatározóbb szerepjáték-élménye. Mindezek tükrében nem csoda, hogy a remake-hullám feltámadását követően milliók követeltek egy régi-új változatot kedvencükből. Kérésük végül meghallgattatott: április 10-én végül hosszas csúszás után elérhető lesz a Cloud Strife és kompániája kalandjait elmesélő, epizodikus újragondolás.        

A Resident Evil 3-nak hála, a túlélőhorrorokat preferálók is remek időszak elé néznek. A Capcom 1999-es remekének feldolgozásában újfent Jill Valentine felett fogjuk átvenni az irányítást. Célunk pedig az lesz, hogy kijussunk Raccoon City elátkozott városából, egyben megszabaduljunk a minket  fáradhatatlanul üldöző, ádáz-elpusztíthatatlan szörnyetegtől, a rettenetes, torz Nemesis-től.

A Predator: Hunting Grounds-nak köszönhetően az aszimmetrikus multiplayer-re építő címek szerelmesei sem fognak unatkozni. A leginkább a Friday the 13th: The Game-ről ismert IllFonic FPS-ében a kommandósok bőrébe bújó felhasználók feladata az lesz, hogy sikerrel végrehajtsanak egy életveszélyes küldetést. Míg a csúcstechnológiával felszerelt űrlény magától értetődően azon fog mesterkedni, hogy minél több trófeát gyűjtsön be.

A megszokott formulát valami újjal feldobó platformereket preferálók kegyeit a Lirpa-S'loof igyekszik majd elnyerni. A korábban a Zybourne Clock-kal bizonyító Four-O-One Studios tagjai nem titkolták, hogy az ihletforrás a Conker's Bad Fur Day volt. Így a bájos grafika dacára egy tündéri mesevilágot káoszba fullasztó gaztevők bőrébe fogunk belebújni. Az agresszív macska, Lirpa főként nyers izomerejére, pontosabban hű láncfűrész-lángszóró hibridjére épít majd. Míg tollas társa gyűlölködő netes kommentekkel, tudományos tények tagadásával és egyéb tévképzetei hangoztatásával fogja megkeseríteni a helyiek életét.

Galéria megnyitása

Felsorolásunkat a Gears Tactics zárja. A méltán népszerű franchise a körökre osztott stratégiai címek táborát erősítő spin-offjában nem a gyors reflexeken, hanem az ésszel megvívott ütközeteken lesz a hangsúly.

A fontosabb vagy érdekesebb áprilisi játékmegjelenések az alábbiak:

Április 1.

Április 2.

Április 3.

  • Pode (PC) Steam
  • Resident Evil 3 (PC, PS4, Xbox One) Steam

Április 7.

  • Disaster Report 4: Summer Memories (PC, PS4) Steam

Április 9.

Április 10.

Április 11.

Április 14.

Április 16.

  • Billion Road (PC) Steam
  • Hellpoint (PC, PS4, Xbox One) Steam

Április 23.

  • Cloudpunk (PC) Steam
  • MotoGP 20 (PC, PS4, Xbox One) Steam

Április 24.

Április 28.

Április 29.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap