Razer Toaster – Az áprilisi tréfából kapható termék lesz

A Razer vezetője meghajolt a rajongói követelés előtt, elkészítik a Razer Toastert.

Razer Toaster – Az áprilisi tréfából kapható termék lesz

A Razer rajongói 2013 óta nyaggatják a cég vezetőjét azzal, hogy készítsen nekik kenyérpirítót, ám az ügyben eddig nem igazán történt előrelépés. 2016 folyamán aztán maga a Razer rukkolt elő egy Project Breadwinner névre keresztelt megoldással, ami pont egy kenyérpirító volt, méghozzá RGB LED alapú világítással. Az akkoriban bemutatott újdonság még Razer logót is égetett a pirítósba, az egyetlen baj csak az volt vele, hogy április elsején jelentették be, ugyanis egyszerű áprilisi tréfának szánták.

A kenyérpirítót követelő keménymagot ez eléggé érzékenyen érintette, így megint követelni kezdték a terméket: ahol csak tudták, bekommentelték, hogy Razer Toasterre vágynak. A mozgalom még egy Facebook csoportot is indított, hogy össze lehessen gyűjteni a rajongókat, valamint azért is, hogy összejöjjön az egymillió lájk, ugyanis a Razer vezetőjének ajánlata szerint ez lenne az ára annak, hogy a Razer tényleg nekiálljon a termék megtervezésének.

Az elmúlt hetek folyamán a Give us the Razer Toaster csoport és a Razer vezetője, Min-Liang Tan új megállapodást kötött, így ugyan az egymillió lájkra vonatkozó kitétel nem változott, de kaptak némi enyhítést: úgy is célt érhetnek, ha 10 rajongó magára tetováltatja a Razer kenyérpirító aktuális dizájnját, ugyanis egy-egy ilyen tetoválás fotója 100 000 lájkot ér majd. A rajongók rögtön munkába is lendültek, így néhány héten belül el is készült a 10 tetoválás, sőt, azóta már további két rajongó is bemutatta saját tetoválását, amelyek igen pofásak lettek.

5 évvel, 45 000 oldalkedveléssel és 12 tetoválással a hátuk mögött most már elmondhatják a csoport alapítói és tagjai, hogy célt értek, ugyanis az eredmények láttán Min-Liang Tan végül beadta a derekát: nekilátott a Projekt Breadwinner életre hívásához szükséges csapat összeállításának. Elmondása szerint azért nem rögtön érkezik majd a sokak által várt kenyérpirító, hiszen a munka évekbe telhet, cserébe viszont folyamatos tájékoztatást ígért a folyamat állásával kapcsolatban, így a tervezés mozzanatairól a közösség is értesülni fog.

Az egyelőre rejtély, hogy a végleges dizájn pontosan hogyan néz majd ki, erről ugyanis egyelőre nem adtak tájékoztatást, de nagy rá az esély, hogy a fenti videóban látott áprilisi tréfa adja majd az alapokat. Tehát erősen valószínű, hogy a kész termék is Razer logót éget majd a pirítósba, valamint az RGB LED alapú világítással is felvértezhetik, sőt, ezzel együtt akár még Chroma támogatást is kaphat. Hogy ezeken felül érkeznek-e még extrák? Idővel kiderül. Az viszont már teljesen biztos, hogy elkészül a kenyérpirító.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap