Razer Orbweaver: speciális periféria, kifejezetten játékosoknak

Bemutatkozik a Razer Nostromo utódja, a Razer Orbweaver, amely még a korábbinál is magasabbra helyezi a lécet.

Razer Orbweaver: speciális periféria, kifejezetten játékosoknak

A Razer legfrissebb játékvezérlője egy speciális eszköz, amely ergonomikus felépítéssel és remek funkcionalitással érkezik, sőt, több tekintetben is testreszabható, így egy igazi gamer célhardvert tisztelhetünk benne.

Az USB 2.0-s kábellel csatlakozó Orbweaver 20 mechanikus billentyűvel rendelkezik, amelyek lenyomásához 50g-s erő kifejtésére van szükség. A mechanikus billentyűk természetesen programozhatóak, így makrókat is hozzájuk rendelhetünk, ami eredményesebbé, hatékonyabbá teszi az adott játék irányítását. A háttérvilágítással is ellátott mechanikus billentyűk mellett egy nyolc irányban mozgatható thumb pad is helyet kapott az eszközön, amellyel hatékonyan vezérelhető a játékbeli mozgás. A thumb pad emellett módosító gombként is funkcionál: segítségével a mechanikus billentyűkhöz még több makrót rendelhetünk. Jó hír, hogy az egyes billentyűkhöz bármilyen hosszú makró társítható, sőt, játékprofilokat is korlátlan számban hozhatunk létre.

A maximális kényelemről remekül testreszabható, komfortos komponensek gondoskodnak: az eszköz állítható csukló- és tenyértámasszal érkezik, de emellett még a nyolc irányban mozgatható thumb pad pozíciója is változtatható. Az Orbweaver könnyedén kezünk méretéhez igazítható, így egy hosszabb, több órás játékmenet után sem fárad el kezünk.

A 154 milliméter széles, 214 milliméter hosszú és 54 milliméter magas Orbweaver 300 grammot nyom a mérlegen. A minőségi játékvezérlőhöz a Razer népszerű, felhő alapú szoftvere, a Razer Synapse 2.0 is jár, ami már sokak számára ismerős lehet.

 

A Razer minőségi játékvezérlője a vállalat webáruházában már előrendelhető, ám ajánlott végfelhasználói ára viszonylag borsos: a termékért 129,99 dollárt kérnek el. A Razer Orbweaver még az idei év első negyedévében elérhetővé válik világszerte.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward