Ravensdale: A Giana Sisters készítőitől

A Giana Sisters: Twisted Dreams fejlesztői, vagyis a Black Forest Games már jó ideje váratott minket ezzel a bejelentéssel, de most végre lerántották a leplet új oldalra scrollozós akciójátékukról.

Ravensdale: A Giana Sisters készítőitől

A Giana Sisters: Twisted Dreams fejlesztői, vagyis a Black Forest Games már jó ideje váratott minket ezzel a bejelentéssel, de most végre lerántották a leplet új oldalra scrollozós akciójátékukról. Íme, a Ravensdale.

A Ravensdale egy steampunk szerű fantasy világban játszódik, melyben az orkok kazánokat cipelnek, hogy energiával lássák el motoros fegyvereiket, a goblinok meg rakétákra kötözve közlekednek. A fejlesztők blogján azt olvashatjuk, hogy már évek óta ott van náluk az ötlet ehhez a világhoz és már nagyon szerettek volna valamilyen játékot is illeszteni hozzá.

A projekt eredetileg akció-szerepjátéknak indult, megmutatták egy csomó kiadónak is, de mindenhol kivágták, így a Black Forest úgy döntött, hogy valami szerényebb koncepcióval próbál ismét szerencsét. Az eredmény egy kooperatív, multiplayer fókuszú oldalra scrollozós akciójáték lett, melyhez olyan ötleteket is felhasználtak, amit sajnos a Giana Sisterben nem tudtak megvalósítani, vagy nem passzolt oda.

További részletek, célplatformok és játékmechanikával kapcsolatos információk hamarosan várhatóak, mert a játékot közösségi finanszírozással próbálják majd elkészíteni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward