Ratchet & Clank: QForce Vita megjelenés

Cross-play támogatással!

Ratchet & Clank: QForce Vita megjelenés

A Ratchet & Clank: QForce május 22-én jelenik meg a PlayStation Store-on Vitára is, jelentette be James Stevenson közösségi menedzser a PlayStation Blogon.

Amennyiben már birtokoltok egy dobozos PS3-as kiadást, mindenféle plusz fizetés nélkül letölthetitek a Vita verziót PS3-on és a "Disc Benefits" opciót választva átküldhetitek a Vitátokra. Ha a Store-ból vettétek a PS3-as játékot, akkor a Vita verzió automatikusan ingyenesként jelenik majd meg nektek az online boltban.

Ahogy arról már szó volt korábban is, a Ratchet: Gladiator is benne lesz a csomagban köszönetnyilvánításképpen, hogy türelemmel voltatok, amíg a Vita verzió megérkezik. Ha már megvan a QForce otthoni konzolra, utólagosan elküldik majd nektek a kódot a letöltéshez, a játék Store-ban való megjelenésével egy időben.

Stevenson azt is elárulta, hogy a jövő héten jön egy frissítés is a QForce-hoz, amely behoz egy új, kompetitív módokhoz való térképet a Molonoth Field-en a Crack In Time-ból, valamint egy új PS3 exkluzív játékmódot. Ez a 2v2 Full Frontal Assault mód a hardcore játékosoknak szól leginkább.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward