Radeon HD 4850X2: úton a megjelenés felé

Az AMD Radeon HD 4870 X2-es csúcskártyája már egy ideje piacon van, ám a termék kistestvéréről, a Radeon HD 4850 X2-es modellről az elmúlt hetek folyamán nem túl sok információ szivárgott ki, így a termék érkezésével kapcsolatban még csak találgatások sincsenek. Ez azért érdekes, mert a Radeon HD 4870 X2-vel kapcsolatos pletykákkal egy időben a Radeon HD 4850 X2-esről is szóltak a pletykák, de a kártya végül mégsem került forgalomba, de ez a tény hamarosan megváltozni látszik.

Radeon HD 4850X2: úton a megjelenés felé

Az AMD Radeon HD 4870 X2-es csúcskártyája már egy ideje piacon van, ám a termék kistestvéréről, a Radeon HD 4850 X2-es modellről az elmúlt hetek folyamán nem túl sok információ szivárgott ki, így az érkezésével kapcsolatban még csak találgatások sincsenek. Ez azért érdekes, mert a Radeon HD 4870 X2-vel kapcsolatos pletykákkal egy időben a Radeon HD 4850 X2-esről is szóltak a pletykák, de a kártya végül mégsem került forgalomba. Ez a tény hamarosan megváltozni látszik.

A HardSpell munkatársai az AMD Dél Európai Technikai PR Menedzserét, Pete Vagiakos-t kérdezték az újdonságról, illetve arról, hogy miért nem jelent még meg a kártya, amelyre minden bizonnyal nagy igény lenne a piacon. Az illetékes erre a kérdésre mindössze annyit válaszolt, hogy az AIB partnerek a 48xx X2-es kártyák megjelenésének napjától kezdve szabad kezet kaptak, hogy elkészítsék és piacra dobják a Radeon HD 4850 X2-es kártyát. Ettől kezdve az AIB partnerek saját üzleti stratégiájuknak megfelelően döntöttek arról, hogy mikor kerüljön forgalomba az újdonság, vagyis mikor a legalkalmasabb a termék piacra dobása.

Az AMD szakemberének nyilatkozata szerint az első Radeon HD 4850 X2-es modellek már a végső tesztelési és jóváhagyási fázisban vannak, így megjelenésükre rövid időn belül sor kerülhet. Az illetékes pontos dátummal nem szolgált, csak azt tanácsolta, hogy részletesebb információkért vegye fel a sajtó a kapcsolatot az egyes AIB partnerekkel.

A kártyák jelenlegi állapota mindenképpen bíztató, a hírek értelmében remélhetőleg hamarosan találkozhatunk az AMD legfrissebb, két GPU-val felszerelt kártyájával.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward