Prince of Persia letölthető tartalom

Az Ubisoft február 26-ára tervezi kiadni az első PoP DLC-t, az Epilogue-ot Xbox 360-ra és PS3-ra.

Prince of Persia letölthető tartalom

Az Ubisoft február 26-ára tervezi kiadni az első PoP DLC-t, az Epilogue-ot X-box 360-ra és PS3-ra. Az ár egyelőre még nem meghatározott, ahogy az sem, hogy PC-re mikor jelenik meg.

Az új tartalom története közvetlenül az alapjáték után kezdődik. A helyszín egy ismeretlen Földalatti Palota, ahonnan a hercegnek és bájos segítőjének Elikának valahogy ki kell jutnia.

Ebben a küldetésben segítségül kapnak néhány új képességet is. Elika egy új erő, az 'Energise' birtokába kerül, mellyel a romokat visszaállíthatja eredeti formájukba egy időre, minek köszönhetően új utak nyílhatnak meg az elfeledett palotában kis duónk számára.

A herceg új képessége a 'Sprinting Clash' támadás lesz, amit sajnos ellenfeleink is előszeretettel próbálgathatnak majd rajtunk. Ez gyakorlatilag egy charge+stun combo.

Jó hírünk van azoknak, akik az alapjátékot túl könnyűnek találták, ugyanis a készítők az Epilogue nehézségi fokát kissé feljebb tornászták. Az ellenfelek agresszívebbek lesznek, a pályák pedig sokkal komplikáltabbak. Az Ubisoft szerint körülbelül 3 óra játékidővel toldja meg a játékot ez a kis epilógus.

Majd elfelejtettük, lesz néhány kilockolható öltözet is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward