Pofás, akkumulátorral is ellátott egybegépet mutatott be az Acer

A Bay Trail-D platformra támaszkodó egybegépet szinte bárhol kényelmesen letámaszthatjuk.

Pofás, akkumulátorral is ellátott egybegépet mutatott be az Acer

Az Acer egy új egybegépet mutatott be, amely azért különleges, mert könnyedén átcipelhető egyik szobából a másikba – az sem baj, ha a kiszemelt helyiségben nincs konnektor, ugyanis a termék beépített akkumulátorral is rendelkezik.

A 21,5 colos képátlójú Aspire Z3-600 rendhagyó felépítése miatt tulajdonképpen egyszerre minősül nagyméretű táblának és kompakt, könnyen hordozható egybegépnek. A vonzó dizájnnal rendelkező Z3-600 hátoldalán kihajtható támaszték található, így szinte bárhol letámaszthatjuk, ahol éppen kényelmes. A Windows 8-ban rejlő lehetőségeket érintőkijelző segítségével aknázhatjuk ki, maga a kijelző pedig 1080p-s, azaz 1920 x 1080 pixeles natív felbontással rendelkezik.

A kijelző mögött egy Bay Trail-D platformba illeszkedő Pentium J2850-esprocesszor lapul, amely négy processzormaggal és HD Graphics sorozatú integrált videó vezérlővel áll a felhasználók rendelkezésére. A szóban forgó processzor 2,41 GHz-es magórajelen ketyeg, 2 MB-nyi másodszintű gyorsítótárral rendelkezik, TDP-je pedig 10 wattos értéket képvisel. A HD Graphics sorozatú integrált videó vezérlő 688 MHz-es alap- és 792 MHz-es turbo órajelet alkalmaz és a Gen7-es architektúrára támaszkodik. A Pentium J2850-es processzor mellé 4 GB-nyi DDR3-as rendszermemória került, az adatok tárolásáról pedig egy 750 GB-os merevlemez gondoskodik. A termék hardverkomponensek tekintetében sajnos nem lesz testre szabható, azaz csak a fentebb említett kiszerelésben válhat elérhetővé.

A beépített akkumulátornak köszönhetően a 21,5 colos egybegép egyetlen teljes akkumulátortöltés hatására picivel több, mint 2,5 órányi üzemidőt kínál, ami egész jól hangzik. Apropó hangzás: a lehető legjobb hangzásról két darab Harman Kardon hangszóró gondoskodik, a csatlakozók között pedig két USB 3.0-s, illetve MHL támogatással ellátott HDMI port egyaránt jelen lesz. A termék kávájának felső részén egy webkamera is lapul.

Az új egybegép még ebben a hónapban megjelenhet kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 779 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward