Peter Molyneux nem beszél többet a sajtóval

Az angol designer szerint az embereknek elege van az ígéreteiből és a nyilatkozataiból.

Peter Molyneux nem beszél többet a sajtóval

A héten alaposan megkapta a magáét a be nem tartott ígéreteiről hírhedt Peter Molyneux. Először, ahogy mi is megírtuk, kiderült, hogy a Godus Kickstarteren tett ígéreteiből nem lesz semmi. Ezt követően az Eurogamer lehozott egy cikket arról, hogy a Curiosity nyertese - akinek Molyneux annak idején azt ígérte, megváltozik az élete - sem kapott semmit. Valójában az ígéret annyi volt, hogy bizonyos feltételek teljesülése mellett megkapja a Godusból származó bevételek 1%-át, ezek a feltételek azonban sosem váltak valóra.

Molyneux-val szemben az utóbbi időben egyre kritikusabban viselkedik mind a sajtó, mind pedig a játékosok - utóbbiaktól az úriember saját bevallása szerint halálos fenyegetéseket is kap most már rendszeresen. Szerinte ennek véget kell vetni, és erre az a legjobb megoldás, ha a jövőben egyáltalán nem beszél a sajtóval.

"Imádom a játékaimat, és imádom megosztani őket az emberekkel. Nagyon örülök, hogy így élhetem az életemet: ötletelhetek és megoszthatom azokat másokkal. A probléma azonban, hogy ez az egész nem működött. Büszke vagyok arra, hogy a játékipar részese lehetek, de megértem, hogy az embereknek hányingere támad az ígéreteimtől. Valójában már évek óta hányingerük van a mondanivalómtól. Szóval őszintén úgy gondolom, hogy ez egyetlen megoldás erre, ha nem beszélek a sajtóval. Szóval ennyi volt." - zárta a dolgot.

Nekünk lenne tippünk más megoldásra is, de rendben van.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward