Pendrive és zseblámpa is lehet a modern sokoldalú bicskákon

A Keyport legfrissebb eszközei nem csak kulcsok tárolására használhatóak, hanem penge, sörnyitó, pendrive, zseblámpa és Bluetooth modul is helyet kaphat rajtuk.

Pendrive és zseblámpa is lehet a modern sokoldalú bicskákon

A Keyport új, meglehetősen modern multifunkciós bicskákkal jelentkezik a piacon, amelyek a szokásos eszközök mellett akár pendrive-ot vagy ledes zseblámpát is tartalmazhatnak.

Az újdonságok közül az egyik a Keyport Slide 3.0, a másik pedig a Keyport Pivot 1.0 nevet viseli. Közös tulajdonság, hogy mindkét modell ötvözi a régi és a modern megoldásokat, valamint mindketten moduláris felépítéssel rendelkeznek, és szabadon testreszabhatóak az aktuális felhasználói igényeknek megfelelően, hála a külön megvásárolható moduloknak.

Keyport Pivot 1.0

Az újdonságok a régi és az új kor eszközeit egyesítik: helyet kaphat rajtuk penge vagy sörnyitó, de a keretbe akár kulcsainkat is beépíthetjük, így mindig kéznél lehet minden fontos apróság. A Pivot modellnél a különböző betéteket kihajtással érhetjük el, a Slide esetében pedig kicsúsztathatjuk őket a házból.

A termékek felvértezhetőek Bluetooth 4.0 LE modullal, így könnyebben a nyomukra lehet bukkanni a TrackR app és egy okostelefon segítségével, ha éppen nem találjuk őket. Emellett pendrive modul és ledes zseblámpa modul is választható hozzájuk, sőt, extraként akár írni is lehet a multifunkciós „bicskákkal”, hiszen felszerelhetőek golyóstoll betéttel is.

Keyport Slide 3.0

A Keyport Slide 3.0 négy vagy hat porttal érhető el, alap esetben azonban csak az üres keretet kapjuk, amihez külön kell nyers kulcsbetéteket, pengét, illetve egyéb kiegészítőket vásárolni. A Pivot 1.0 esetében ugyanez a helyzet, viszont ez a modell már az üres keret megvásárolása esetén is jól jöhet, hisz a legtöbb kulcsot minden egyéb kiegészítő nélkül fogadja. Az extra kiegészítőket persze külön kell megvásárolni, de a forgalmazás indulásával egy időben várhatóan kedvezményes csomagok is megjelennek majd.

A Keyport Pivot keret 19,99 dollárba kerül, a Keyport Slide 3.0 esetében pedig 29,99 és 39,99 dolláros alapárra kell felkészülni – előbbi a 4 portos, utóbbi a 6 portos modell árát takarja. A kickstarteres kampányban olvasható információk alapján a zseblámpa modul 9,93 dollárért, a zsebkés modul 20,02 dollárért, a két darab CR2032-es elemmel működő Bluetooth 4.0 LE modul pedig 29,99 dollárért lesz elérhető.

Az újdonságok, illetve a külön megvásárolható modulok szállítása idén júliusban indulhat meg. További információk itt találhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward