Pac-man megújul

A kiadó Namco Bandai a rajongókhoz fordul, hogy eldöntsék a lehetséges alternatívák közül, hogyan nézzen ki az új Pac-Man. 

Pac-man megújul

A kiadó Namco Bandai a rajongókhoz fordul, hogy eldöntsék a lehetséges alternatívák közül, hogyan nézzen ki az új Pac-Man. A felmérést mindannyiunk kedvenc pontzabálójának a Facebook oldalára rakták ki.

A felhozatalban van modernnek mondható 3D Pac-Man mérsékelten vagány szellemekkel, béna-cukker szellemek szupermenő Pac-Man-nel, jóllakott óvodás Pac-Man badass szellemekkel és van egy retro hangulatú alternatíva is. Nehéz a választás, én mindegyikkel bírnék élni, csak a "C"-vel nem. Ha nagyon dönteni kéne, akkor talán a "B"-re böknék. Nektek melyik tetszik?

A szavazás nem mellesleg rákérdez a platformokra is! "Milyen platformon játszotok általában casual játékokat? A.) okostelefon, B.) tábla, C.) konzol, D.) PC/Mac, E.) Nem játszom casual játékokat." Az Eurogamer eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne akkor, ha az "E" válasz nyerne. Jöhetne egy hardcore Pac-Man automata fegyverekkel, aki vadászná a túlvilági láncfűrészekkel felszerelt vérmes szellemeket... :) Nekem biztos bejönne, de hát én elfogult vagyok. :P

Komolyabbra fordítva a szót, az utóbbi néhány Pac-Man játék meglehetősen jól sikerült, szóval ha megjött a kedvetek, akkor tessék elővenni a Pac-Man Championship Edition DX-et. Addig jó, amíg nem akarják szegényt túldimenzionálni, sztorit és mély karaktert adni neki. Pac-Man az Pac-Man, nem Emo-Man és nem világmegmentő szuperhős, mint azt Avi Arad képzeli. 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward