Ősszel érkezne a Batman: Arkham Knight PC-s portja?

Egy ausztrál játékbolt-hálózat értesülései szerint szeptember előtt biztos nem érkezik meg a javított verzió.

Ősszel érkezne a Batman: Arkham Knight PC-s portja?

Bár a Rocksteady elmondása alapján a cég legjobb munkatársai dolgoznak azon, hogy kijavítsák a Batman: Arkham Knight katasztrófálisan sikerült PC-s portját, egyes jelek arra engednek következtetni, hogy ez vagy nem így van, vagy még annál is nagyobb a baj, mint ahogy azt elsőre hinnénk. A Kotakuinformáció szerintugyanis kiszivárgott az egyik legnagyobb ausztrál játékbolt-hálózat, az EB Games belső levelezése.

Az emailekből pedig világosan kiderül, hogy a számítógépet preferálóknak (a hibákkal egyes források szerint teljesen tisztában lévő kiadó) a Warner Bros. üzenete szerint egészen "tavaszig" kell várniuk arra, hogy a kezeik közé kaparinthassák a végleges és működő verziót. Mivel Ausztráliában a tavasz a szeptembertől novemberigterjedő időszakot jelöli, mindez azt jelenti, hogy a legjobb esetben is még két hónapig türelmesnek kell majd maradnia az érintetteknek, de az is megeshet, hogy kétszer ennyi ideig lesznek kénytelenek várakozni.

A hír, ahogy azt sejteni lehetett, meglehetősen komoly indulatokat korbácsolt. Hiszen nagyon sokan bíztak abban, hogy még a nyáron belevethetik magukat az Arkham-széria záródarabjába és igencsak rosszul viselik, hogy extrém esetben akár az is előfordulhat, hogy csak öt hónappal a hivatalos megjelenés után kezdhetik majd meg a játékot. Az esetet különösen dühítővé teszi, hogy a kiadó korábban csak maximum pár hetes csúszásról beszélt. Többen úgy vélik, hogy a készítőknek egy időre takarékra kellene állítania a különféle skin-packok és egyéb DLC-k fejlesztését és minden erőforrást a PC-s fiaskó helyrehozatalára kéne fordítani, mások pedig a Rocksteady és a Warner Bros. totális bojkottját tartják az egyetlen megfelelő válaszreakciónak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward