Októberben lesz a BlizzCon 2010

A Blizzard ötödszörre megrendezésre kerülő, rengeteg rajongót vonzó összeröffenése október 22 és 23 között lesz a megszokott helyen, Anaheimben. A Warcraft, a Diablo és a StarCraft megalkotói úgy fest tehát még megelégszenek a kiállító helyiség méretével.

Októberben lesz a BlizzCon 2010

A Blizzard ötödszörre megrendezésre kerülő, rengeteg rajongót vonzó összeröffenése október 22 és 23 között lesz a megszokott helyen, Anaheimben. A Warcraft, a Diablo és a StarCraft alkotói úgy fest tehát még megelégszenek a kiállító helyiség méretével.

Kétséget kizáróan idén is pillanatok alatt elkel majd a rendezvényre az összes jegy, kíváncsian várjuk, hogy 2010-ben mi kerül majd a belépőhöz járó ajándéktasakba (tavaly a felfújható Frostmourne ütött), milyen őrült jelmezeket rángatnak magukra a rajongók és hogyan táncolnak, de a legjobban a bejelentéseket és új infókat várjuk. Az idei rendezvény középpontjában a World of Warcraft: Cataclysm és a StarCraft: Wings of Liberty lesz, de mértékkel adagolnak majd nekünk egy kis Diablo III-at is (az legjobb esetben is csak 2011-ben jön).

Aki úgy érzi, hogy azért, hogy az elsők között kipróbálja a fent említettekből az addig még meg nem jelenő játékokat és részt vegyen a buliban érdemes repülőre szállni (és ezt meg is engedheti magának), az jó lesz, ha odafigyel a jegyvásárlásra, egyelőre még nem kaphatóak a belépők.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward