Nem lesz főellenség a The Witcher-sorozatban

Nem lesz főellenség a The Witcher-sorozatban

A Netflixre készülő The Witcher-sorozat fejese, Lauren Hissrich beszélt arról, hogy mindenki megnyugodhat: ez bizony egy igazán felnőttes és kemény széria lesz. Ez magában hordozza a szexet és az erőszakot is, de azt hangsúlyozta, hogy ezek sosem öncélúak lesznek.

Hissrich elárulta, hogy mostanában folyamatosan nézi a forgatásról érkező napi felvételeket, és egyszer az egyik gyereke odalopakodott, és az anyuka tudtán kívül ő is látott néhány jelenetet. Viszont annyira megijedt, hogy Hissrich mostantól teljesen eltiltotta a gyerekeit attól, hogy bármit is lássanak a The Witcher-sorozatból.

Elárulta azt is, hogy számos horrorisztikus elemre is számíthatunk majd, és a szörnyek is fontos szerepet kapnak: "Geralt mégiscsak egy szörnyvadász, úgyhogy az elejétől kezdve fontos volt számunkra, hogyan mutassuk meg a szörnyeket, és kapcsolataikat az emberekkel. Szerintem az emberek meg fognak lepődni azon, hogy mennyi különböző szörnyet tudtunk megvalósítani, és hogy mennyire fontosak a történetben".

Hissrich kifejtette, hogy a sorozatnak nem lesz egy dedikált főgonosza, inkább a könyvekhez hasonlóan a karakterek egyfajta szürkezónában járnak majd. "Könnyen lehet, hogy a karakter, akinek az elején még drukkoltál, később ellenszenvessé válik. De ott a fordítottja is: akit az elején gyűlöltél és gonosznak tartottál, könnyel lehet, hogy nagyon is átérezhető motivációkkal rendelkezik".

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap