Neked fog futni a Crysis?

Neked fog futni a Crysis?

A Crysis Remastered megjelenése itt van a nyakunkon, alig kell már csak néhányat aludnunk, hogy újra Nomad bőrébe bújhassunk és felderítsük a sziget belsejében található rejtélyt.

Amikor az eredeti játék megjelent, akkor nem csak a sziget alól kilövellő jeget, hanem a videokártyánkat is megolvasztotta a játék. Sok kritika érte annak idején a fejlesztőket, hogy egyetlen egy akkori számítógép sem tudta futtatni akadásmentes módon a játékot. A Crytek viszont bebizonyította, hogy erre a technikai lépésre szükség volt, hiszen sokáig a valaha készült legszebb játéknak tartották (aztán jött a Crysis 2. és a 3. rész ami már az Electronic Arts féle narratívával és butítással rombolta le mindazt, amit szerettünk az első részben).

Úgy tűnik, a Crysis Remastered készítői vicces kedvükben voltak és visszanyúlnak a gyökerekhez, ugyanis a legmagasabb beállításokat nem High, Ultra vagy Maximum jelzőkkel fogják illetni, hanem a „Can it run Crysis?” kérdéssel.

Ez a mód ráadásul direkt úgy lett megtervezve, hogy minden hardverelemet a gépen a végletekig hajtson, szóval kíváncsiak leszünk a végeredményre, amikor nem kell majd az internet tömörített képeire és videóira támaszkodnunk a látvány átélése szempontjából.

A játék gépigénye viszonylag nem lesz túl magas, egy Intel Core i5-3450 / AMD Ryzen 3 CPU, 8 GB RAM, és Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon 470 GPU kell majd a futtatásához. A Digital Foundry pedig exkluzív jogot kapott arra, hogy elsőként mutassák meg számunkra a játék Xbox One X-es változatát.

Amit a Crytek stúdió körbejárása során megtudhattunk, hogy a játék 3 üzemódban tud működni ezen a konzolon. Lesz egy, ami a 4K-s felbontást helyezi előtérbe, egy, ami a 1080p 60 FPS-t, míg a ray tracing beállítással megint csak másfajta látványvilágot fog tudni nyújtani, természetesen a teljesítmény rovására.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap