Négy új gamer headsetet készített a Logitech

A kínálat gerincét a térhangzású modellek adják, akár vezeték nélküli kivitelben is, de egy olcsóbb példánnyal is készült a vállalat.

Négy új gamer headsetet készített a Logitech

A Logitech nem kevesebb, mint négyféle új gamer fejhallgatót dobott piacra, amelyek között vezetékes és vezeték nélküli modell egyaránt lapul, sőt, RGB LED világítással és térhangzással büszkélkedő példányokból is lehet választani.

A csúcsot a Logitech G935 képviseli, amely vezeték nélküli kivitelben, LIGHTSYNC világítással kerül az üzletek polcaira. Alapját két darab, egyenként 50 milliméteres átmérővel rendelkező Pro-G hangszóró adja, amelyek szőtt hibrid membránnal rendelkeznek. A 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartományon belül működő hangszórók érzékenysége 93 db/mW, impedanciájuk pedig 39 ohm és 5 ohm – előbbi a passzív, utóbbi az aktív módra vonatkozik. Az új fejhallgató 7.1 csatornás virtuális térhangzást nyújt, valamint DTS Headphone:X 2.0 támogatással is rendelkezik, ami élethűvé teszi a térérzékelést. A headset kapott egy Mic+ 6 mm típusú, azaz 6 milliméter átmérőjű mikrofont is, ami egyetlen irányból érzékeli a beszélő hangját, hála a kardioid karakterisztikának.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A 100 Hz és 10 kHz közötti frekvenciatartományon belül működő mikrofon egyszerűen, felhajtással némítható, ha szükséges. Maga a headset állítható, kényelmes fejpántot kapott, amelynek belső fele párnázott, a hangszórók körül pedig fület körülvevő párnázást helyeztek el, ami műbőr borítást visel. A hangszóróház tartalmazza a szükséges kezelőszerveket, a rendszer pedig PC-vel, mobileszközökkel, valamint játékkonzolokkal egyaránt kompatibilis, vagyis többek között a PlayStation 4, az Xbox One és a Nintendo Switch mellé is passzol. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat maximum 15 méteres hatótávval rendelkezik, az akkumulátoros üzemidő pedig maximum 12 óra lehet egyetlen teljes töltéssel, de ha az RGB LED világítást is használjuk, már csak maximum 8 órányi audió élményt kapunk. A világítás és a hangzás paramétereit a Logitech G HUB szoftveren keresztül lehet módosítani, csak úgy, ahogy a másik három fejhallgatónál is.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A 379 grammos Logitech G935-ös modell 59 999 forintba kerül, aki pedig megelégszik az olcsóbb, vezetékes kapcsolatot használó kiadással, választhatja a G635-ös modellt is, ami lényegében azonos felszereltséggel érkezik, de már csak 47 799 forintot kérnek érte. A 343 grammos G636 esetében 2,8 méter hosszú PC-s és 1,5 méter hosszú mobilos kábelt kapunk.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Egy szinttel lejjebb egy másik vezetékes modellel, a 259 grammos G432-es mikrofonos fejhallgatóval találkozunk, ami szintén 50 milliméteres hangszórókat használ, a G935-höz hasonló paraméterek mellett, de már 107 dB/mW érzékenységgel. Erről a modellről hiányzik a LIGHTSYNC világítás, a felhajtásra némuló mikrofon azonban továbbra is a kínálat részét képezi, csak úgy, ahogy a házba épített hangerőszabályzó is. A két méternyi kábellel érkező mikrofonos fejhallgató ugyancsak kínál 7.1 csatornás térhangzást, valamint DTS Headphone:X támogatással is rendelkezik, platformok terén pedig számítógépekkel (USB port), mobileszközökkel, valamint konzolokkal egyaránt használható, hála a 3,5 milliméteres csatlakozónak. Ez a verzió 25 599 forintos áron kerül forgalomba.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A négy újdonság közül a G332 lesz a legolcsóbb. Ennél a verziónál sem LIGHTSYNC világításra, sem 7.1 csatornás térhangzásra nem számíthatunk, az 50 milliméteres hangszórókat, valamint a 6 milliméteres mikrofont azonban most is megkapjuk – utóbbi felhajtással némítható. A kényelmes párnázással ellátott G332 már csak sztereó hangzást nyújt, viszont ugyanúgy több platformmal kompatibilis, mint fentebb említett társai, valamint a házba integrált hangerőszabályzó is jelen van rajta. Az ugyancsak 107 dB/mW érzékenységű hangszórókkal ellátott G332 mindössze 259 grammot nyom a mérlegen – ez természetesen kábel nélkül értendő, csak úgy, mint a többi modell esetében – mikrofonja pedig továbbra is egy irányból érzékeli a beszédet. Az újdonsághoz 2 méter hosszú kábelt kapunk, ára pedig 19 199 forint.

Az összes új mikrofonos fejhallgatóra két év jótállást vállal a gyártó. Mindegyik megjelenik kereskedelmi forgalomban még ebben a hónapban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap