Napelemes akksi-kabát iPhone-hoz

A Monster Watts terméke lényegében egy egyszerű akkumulátoros kabát, ami nem csak a hagyományos úton tölthető majd újra.

Napelemes akksi-kabát iPhone-hoz

A Monster Watts terméke lényegében egy egyszerű akkumulátoros kabát, ami nem csak a hagyományos úton tölthető majd újra. Az eszközt némileg a kreativitás hiányában nevezték el Hybrid Solar Battery Case-nek, de így legalább mindenki számára azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy mivel is lesz dolgunk. A külső telep hátlapját 80 százalékban fedi le a beépített napelem, ám a gyártó azzal kapcsolatban nem adott pontos tájékoztatást, hogy ez milyen hatásfokkal tudja kihasználni a nap erejét. Az akkumulátor teljesítménye 2400 mAh lesz, viszonyításképpen az iPhone 4-ben egy 1420, a iPhone 4S-ben pedig egy 1432 mAh-s telepet találunk. Örömteli az is, hogy a kabát kapott állapotjelző LED-et, így nyomon tudjuk követni, hogy mennyi szusz lehet még benne.

Az eszközt természetesen hagyomány úton is feltölthetjük, így használhatjuk a telefon töltőjét is, de egy egyszerű USB kábel is megteszi, ha a végére egy számítógépet kötünk. A Monster Watts tervezői erős ABS anyagot használták fel a külső borításhoz, amely fekete és fehér színben is pompázhat. A kütyü rögzítésére szolgáló bumper viszont már jóval szélesebb színválasztékban érhető el. Itt zöld, narancssárga, kék, piros, lila és szürke árnyalatokból válogathatunk. Ezek mindegyike átlátszó anyagból van, és az összes kezelőszerv helye ki lesz alakítva rajtuk, így a használatot semmilyen módon nem korlátozzák.

A Monster Watts Hybrid Solar Battery Case hamarosan elérhetővé válik, az ára pedig 118 dollár körül alakul, de ez várhatóan gyorsan esik majd 100 dollár környékére. Ez még így is elég borsos, viszont ha túrázni indulunk, akkor jó befektetés lehet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward