Nagyon sikeres a Steamen a Halo Reach

Annak ellenére, hogy eléggé hiányos egyelőre a csomag.

Nagyon sikeres a Steamen a Halo Reach

Phil Spencer büszkélkedett el a Venturebeats cikkével, miszerint a Halo: The Master Chief Collection a legkelendőbb játék a Steamen és ezzel még sikerült jelen állás szerint a Rockstar Red Dead Redemption 2-őt is megelőznie (a Valve Index jelenleg globális készlet hiánynál rendelkezik, így könnyedén hátrébb szorult).

A helyzet az, hogy ezt úgy sikerült elérnie, hogy a The Master Chief Collectionből csak a Halo Reach érhető el jelenleg PC-n és azt is külön kell megvásárolni 10 euró formájában. A többi játék csak később fog érkezni, amint a Microsoft elkészül velük.

A Halo Reach sokáig nem volt része a csomagnak, pedig ez tekinthető a széria kronológiai első epizódjának, mert a Covenant hadjárat kezdetének idejében játszik. Ezen felül pedig ez volt a Bungie utolsó Halo játéka, így bizonyos szempontból az utolsó klasszikus Halo játék is.

A Halo sorozat nem először érkezik PC-re, korábban az első és a második rész is játszható volt a platformon, ám a Microsoft később csak az Xbox verziókra koncentrált. A Halo Wars játékokkal tértek vissza PC-re, ám azok nem részei a Master Chief Collection-nek.

A gyűjteményben megtaláljuk a klasszikus Halo FPS címeket felújított formában (Halo: Reach, Halo Combat Evolved Annyversary, Halo 2 Annyversary, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo 4), így a mai igényeknek megfelelő módon akár 4K felbontással, 60 FPS mellett is élvezhetjük a játékokat.

Ha valaki nem szeretne Steamen pénzt kiadni a csomagért, akkor a Game Pass előfizetés részeként ingyen megszerezhető a cucc PC-re és Xbox One gépekre egyaránt.

A Halo 5 továbbra se érhető el PC-re és nem is része a csomagnak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap