Mutánsok néven jöhetnek az új X-Men filmek

A Marvel elkezdte a munkát, hogy beolvassza a mutánsokat a filmes univerzumba.

Mutánsok néven jöhetnek az új X-Men filmek

A Marvel Filmes Univerzum az egyik legnagyobb bővülését kezdi meg a 4. fázissal. Ez a WandaVízió utolsó részével fog elkezdődni, és aztán rajtol a szezon: ha minden a tervek szerint alakul, akkor idén további öt sorozat érkezik a Disney+-ra, és négy nagyfilm a mozikba, majd 2022-ben további egy tucat sorozat és film érkezik.

Ezt követően azonban már kissé homályosabbak a Marvel tervei - legalábbis, egyelőre nem kötötték a nagyközönség orrára a dolgokat. Az biztos, hogy 2023-ban jön a James Gunn-féle Galaxis őrzői 3, valamint a Jon Watts-féle Fantasztikus Négyes. Azonban amire jelenleg nem nagyon látunk rá, hogy az X-Men karakterei mikor érkezhetnek meg a Marvel Filmes Univerzumba.

Mivel a Fantasztikus Négyest és az X-Ment egyaránt a 20th Century Fox felvásárlásával szerezte vissza a Disney, és mivel az előbbi már biztosan készül, éppen ideje volt, hogy legalább belsős szivárgások szintjén valamit megtudjunk az utóbbiról is. Hiszen az X-Men karakterei közül egyedül a Deadpool 3 a biztos, de azt azért mindig is külön kezelték.

Most a Marveltől kiszivárgott, megbízhatónak tűnő belsős információk szerint Kevin Feige felügyelete alatt már elkezdtek dolgozni azon, miként hozzák be az X-Men csapatot az MCU-ba, és jelenleg úgy tudni, hogy a film címe The Mutants, vagy a Mutánsok lesz. Ez természetesen változhat még a bejelentésig, azonban az elmúlt egy-két év történéseit figyelembe véve nagyon is logikusnak tűnik.

A Marvel Studios produkciós vezetője, Victoria Alonso még 2019-ben azt mondta, hogy szerinte az X-Men név már nem állja meg a helyét manapság, hiszen nagyon sok női tagja van a csapatnak. Ezt követően nem sokkal maga Kevin Feige úgy beszélt a Comic-Conon a jövőbeli X-Men projektekről, hogy az "X-Men" szó konkrétan egyszer sem hagyta el a száját, kizárólag az, hogy "mutánsok". Úgy tűnik tehát, hogy az inkluvizitás jegyében inkább címet változtatnak.

Annyiból persze akár logikus is lehet a Mutánsok cím, hogy valójában számos különböző mutáns történetét mesélik el ezek a sztorik, sokszor már messze nem csak Xavier professzor társulata áll a középpontban. Ezen kívül az sem kizárt persze, hogy a Marvel így szeretné majd megkülönböztetni saját, új generációs filmjeit a korábbi X-Men filmektől, melyek közül azért az utóbbi néhány igencsak vegyes fogadtatásra talált.

Akármi is lesz a végeredmény, a jelenlegi állás szerint 2023 előtt biztosan nem látjuk majd a mutánsokat sem a tévében, sem pedig a mozikban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap