Minden, ami a Ubisoft Forwardon történt

A Watch Dogs Legiontól kezdve a Far Cry 6-ig befejezően kaptunk érdekes betekintést a hamarosan érkező játékokba.

Minden, ami a Ubisoft Forwardon történt

A Ubisoft Forward a francia cég egyik legnagyobb ünnepének kellene, hogy legyen, viszont az eseményt beárnyékolja az a tény, hogy a vállalaton belül folyamatosan hullanak a fejek, miután Yves Guillemot, az Ubisoft vezetője zéró toleranciát hirdetett a zaklatások ügyében. Legutóbb például többek között Serge Hascoet mondott le, aki lényegében minden Ubisoft játék felett egymaga is dönthetett, de a kanadai fejes, Yannis Mallat is felmondott, ahogy a HR-es vezető Cécile Cornet is.

Ezeket azért fontos megjegyezni, mert a Ubisoft közleményben tudatta, hogy a Ubisoft Forward eseményen nem lesz erről a témáról szó, révén, hogy előre rögzített anyagot adnak le. Távozásukkal elismerik, hogy rosszul kezelték a helyzetet a vállalaton belül és hagyták, hogy álom munkahely helyett egy rémálom legyen a cégnél dolgozni.

A bemutató előtti napokban megígérték, hogy akik bejelentkeznek a Uplay-be a show ideje alatt, azok ingyen Watch Dogs 2-vel lesznek gazdagabbak, illetve a stream során folyamatosan ingyen játékkulcsokat osztogatnak majd. A probléma viszont ott kezdődött, hogy a nagy érdeklődés miatt lehetetlenné vált belépni a Uplay-be, így ezt az akciót kicsit eltolták, hogy szép fokozatosan osszák ki az ajándékot.

Ezek a dolgok a közvetítés előtti órákban és közben történtek, ennek fényében kicsit nehéz zökkenőmentesnek nevezni a show-t, annak ellenére, hogy maga az adás hibátlan volt.

Az első játék, amiről szó volt, a Watch Dogs Legion volt. A bemutatkozó videó nem az aktuális játékmenet prezentálja, de hangulatosra sikerült és remélhetőleg, azzal, hogy eltolták a játék megjelenését tavaly, csak profitálni tudott belőle a Legion is és a benne látható érzést sikerül a játék során is elérniük.

A megfigyelés alapú társadalomban bárkiből lehet ellenség, ugyanakkor bárkiből lehet lázadó is. Ezt a videó jól be is mutatja számunkra, ahogy egy taxis is egyik pillanatról a másikra ellenállóvá vált.

Később jött a gameplay trailer is, amiben meg is mutatták, hogyan veszi át az uralmat London felett egy privát katonai szervezet, az Albion, hogy megakadályozzák a terrorista akciókat a városban. Egy idő után viszont megmentők helyett az elnyomás jelképévé váltak.

Bármilyen járókelő beszervezhető lesz majd a játékban, és a legtöbbjük különböző speciális képeségekkel és tudással fog rendelkezni, így egy-egy küldetés különböző megközelítéssel is teljesíthető lesz. Ha van egy feladatunk, akár drón hátán lovagolva is bejuthatunk az ellenséges bázisba vagy hívhatunk egy drón szakértőt, aki távirányítással intézi el a dolgokat. De ha van ismerősünk az Albion-nál, akkor akár a „rendfenntartók” közé is beépülhetünk.

A Brawlhalla új platformokat fog meglátogatni érkezik ugyanis az Androidos és az iOS-es változat. A kezelőfelület teljesen személyre szabható lesz, ahogyan a cross-play lehetőségéről se kell lemondanunk. A játék augusztus 6-án érkezik.

A 7 hónapja a piacon lévő Might And Magic Era of Chaos is kapott Ubisoft trailert. A 30 millió játszott órába több, mint 100 millió csata fért már bele, és a játékosok a videó szerint (és a Google Play értékelése ezt alátámasztja) pedig szeretik is a címet és elégedettek vele.

Ismét egy mobilos cím kapott időt az eseményen, méghozzá az 5v5 játékot kínáló Elite Squad. A Nagoyában található Rainbow Six Siege-s pályán játszódik a kisvideó, ahol több Tom Clancy’s hős szervezett egy mentőakciót a Ghost Recon főellenfelének, El Sueno-nak. Akik előjegyzik magukat a játékra, azok egyedi skint kapnak majd ajándékba.

Az öt éves Rainbow Six Siege játékosok előtt is tiszteleg a vállalat, hogy mennyire köszönik a közösségnek, hogy ennyi év után is bátran fejleszthetik tovább a játékot. 60 000 000 játékos van ugyanis, akik már elkötelezték magukat a taktikai FPS mellett.

A HyperScape nemrég mutatkozott be, amivel a Ubisoft is szeretne kihasítani egy szeletet a Battle Royale tortából. A Ready Player One sztorijára emlékeztető történet szerint a jövőben az emberiség mindent elért, amit akart, de ez nem várt negatív következményekkel járt és a világ egyre sötétebb hely lett, így a valóságban nem túl kellemes már élni. Éppen ezért egyre többen menekülnek egy VR BR játékba megnyugvásért. Viszont valami nem stimmel, mert a valóságban is kezdenek eltünedezni az emberek.

A játék PC-re érkezik és Free to Play címként érkezik. Az Open Béta máris elérhető bárki számára.

Phil Spencer is bejelentkezett az adásba és jelentette be, hogy a Watch Dogs Legion Smart Delivery funkcióval érkezik.

Az Assassin’s Creed Valhalla-nál a fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a játék bemutassa a Vikingek életét. Választhatunk majd női vagy férfi főszereplő között és a harcrendszert is a középkori fegyverek használatához fog alkalmazkodni.

Ezzel együtt megérkezett a hónapok óta várt és ígérgetett gameplay videó is, ahol mozgás közben is láthatjuk a játékot, természetesen ellenőrzött és vágott anyagon keresztül. Bemutatták számunkra a harcrendszert, a viselhető fegyverarzenál egy részét és a területfoglalási lehetőségeket, amivel erőforrásokat nyerhetünk a környékről a településeink fejlesztésének érdekében. A vidék ezen kívül renget titkot fog rejteni, ami csak a játékosokra fog várni, hogy felfedezzék azt.

Új ellenfelek is lesznek, amik különböző harcstílusokat fognak képviselni, így mindig leleményesen kell alkalmazkodnunk az adott szituációkhoz. Ha nem akarunk harcolni, akkor be is épülhetünk a helyiek közé, hogy a sorozathoz hű lopakodást is átélhessük.

Még idén fog érkezni november 17-én Xbox One-ra, Ps4-re, PS5-re, Xbox Series X-re, PC-re és Stadia-ra.

Végül megérkezett a Far Cry 6 is egy látványos intro videó kíséretében, ami alapján szintén egy nagyon érdekes játékra számíthatunk.

Ezt követte a cinematic trailer is, ami még az előző videóra is rátett egy lapáttal a hangulatot illetően. Az El Presidente a fiának magyarázza el, mit jelent vezetőnek lenni

A játék jövő február 18-án fog érkezni, egyelőre mást nem tudtunk meg a játékról.

A kiadó megígérte, hogy még idén visszatérnek egy újabb Ubisoft Forwarddal, hogy más újdonságokat is megoszthassanak majd velünk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap