Miért késik a Destiny 2: Shadowkeep

Miért késik a Destiny 2: Shadowkeep

A Bungie már korábban bejelentette, hogy egy kicsit több időre van szüksége a Destiny 2: Shadowkeep kiegészítőjének befejezéséhez, így a megjelenést elcsúsztatta szeptember 17-ről október 1-re. Most Scott Taylor, vezető producer beszélt ennek okairól egy kicsit bővebben. A lényeg, hogy nem akarták túlhajszolni a csapatot.

"A csapat jóléte nagyon fontos számunkra. Azt szeretnénk, ha továbbra is mindenki büszke lenne arra, hogy a Bungie-nál dolgozhat, mert itt  tényleg jó dolgozni. Azzal, hogy megtartjuk a megfelelő egyensúlyt a magánélet és a munka között, valójában nem csak a csapatnak teszünk jót, hanem a játéknak. Mindenki fel tud lélegezni, hátra lépni egyet, és jobban átlátni, hogy mit is kell tennie" - mondta Taylor.

Mint elmondta, korábban még nem csináltak hasonlót, és nagyon jó volt látni, hogy mennyire pozitívan reagált a csapat. Persze felmerül a kérdés, hogy mit lehet elérni egy 2 hetes csúsztatással? Taylor szerint sokat: "Sok munkát el lehet végezni, ha a csapat kipihent, tud fókuszálni, és megfelelő a tervezés".

Ezt erősíti meg Örvar Halldórsson, a Bungie felhasználói felületekért felelős vezető dizájnere. "Természetesen sok a munka, főleg, amikor egy olyan nagy mérföldkőhöz közelítünk, mint az október 1-je. A csapataink nagyon eltökéltek, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legjobb minőségben elkészüljön a játék. Viszont nagyon örülünk, hogy a Bungie ennyire támogatja az élet-munka egyensúlyot, ami főleg azért fontos, mert egy élő szolgáltatásként működő játékot fejlesztünk folyamatosan, így a munka sosem áll le, tehát még fontosabb az egyensúly".

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap