Microsoft Fix it, az egészséges Windows-ért

A Microsoft egy új kezdeményezéssel próbálja megkönnyíteni a felhasználók mindennapjait, amelynek keretein belül egyszerűbben fény derülhet a különböző Windows hibák okaira, illetve sokkal zökkenőmentesebbé válik az egyes problémák megoldása is, ugyanis az általános bugoktól pár kattintással megszabadulhatunk.

Microsoft Fix it, az egészséges Windows-ért

A Microsoft egy új kezdeményezéssel próbálja megkönnyíteni a felhasználók mindennapjait, amelynek keretein belül egyszerűbben fény derülhet a különböző Windows hibák okaira, illetve sokkal zökkenőmentesebbé válik a problémák megoldása is, mert az általános bugoktól pár kattintással megszabadulhatunk.

A Microsoft Fix It Center egy kliens program és egy on-line szolgáltatás együttműködésén alapul, amely főként a tapasztalatlanabb és technikailag felkészületlenebb felhasználók számára lehet majd hatalmas segítség. A kezdőket és átlagfelhasználókat megcélzó szolgáltatás egyelőre csak béta változatban érhető el, és Windows 7, Windows Vista, Windows XP és Windows Server felhasználók számára is hozzáférhető.

Az ingyenes bug-felderítő szolgáltatás használatához mindössze annyit kell tenni, hogy el kell látogatni erre a weboldalra, ahonnan beszerezhetjük a kis kliensalkalmazást. A szoftver a telepítés végeztével egy gyors ellenőrzést hajt végre a rendszeren, majd listát készít a felfedezett hibákról. Az egyes hibák közül eldönthetjük, hogy melyeket javítson a rendszer és melyekről küldjön értesítést a Microsoft számára. A felfedezett hibákról a biztonság kedvéért készül egy log fájl, hogy a későbbiekben ezt szükség esetén ellenőrizni tudjuk.

A kezdeményezéstől a Microsoft azt reméli, hogy a hibák felderítése és javítása nagyságrendekkel könnyebbé és gyorsabbá válik majd, illetve a Windows operációs rendszerek ezáltal biztonságosabbá is válnak. A szoftverrel kapcsolatos további információkat itt találjuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward