Mi Band 6 – Túl az 1 millión

Mi Band 6 – Túl az 1 millión

A Xiaomi számára a Mi Band termékvonal nagyon bejött, és minden jel szerint a legújabb széria is hatalmas mennyiségben fogyhat majd. A Mi Band 6 funkcionalitást tekintve nem is jelent nagy előrelépést, viszont az eddigi legszebb termék, hála a képernyőnek, ami már szinte a teljes felületét betölti.

Globálisan már több mint 1 millió példányban kelt el a Mi Band 6, szóval nagyon szép kereslet mutatkozik rá. És ez annyiban nem meglepő, hogy igazából eddig egyetlen Mi Band sem volt, ami csalódást okozott volna.

Az első Mi Band csak három LED-del rendelkezett és néhány mozgási szenzor volt benne, de 9 hónap alatt 10 milliót értékesített belőle 2014-ben a Xiaomi. A Mi Band 6 továbbra is pirula formájú, mint a legelső modell, de már faltól falig tartó színes OLED képernyő van rajta, rengeteg szenzorral rendelkezik, adott esetben még NFC chipet is tartalmaz.

Galéria megnyitása

A Mi Band esetében a siker kulcsa egyebek mellett az, hogy mivel egy nagyon olcsó viselhető kiegészítőről van szó, éppen ezért sokkal egyszerűbben vezethető rá a felhasználói tábora arra, hogy sűrűbben vegye meg az új modellt. A Mi Band kihordási ideje sokkal rövidebb, mint egy mobiltelefoné, pedig a Mi Band 4 óta például a képességekben jelentős változás nem történt. Mégis sokan ruháznak be a legfrissebb fejlesztésre.

A viselhető kiegészítők piacán a Xiaomi biztonsággal hozza a második helyet az Apple mögött, ami főleg a Mi Bandnek köszönhető. A vállalat sokféle egyéb fejlesztéssel szolgál ezen a fronton az óráktól a fülhallgatókig, de a Mi Band az, ami igazán nagy példányszámban fogy, ha esik, ha fúj. Erre mindig alapozhat a Xiaomi.

A vállalat a globális Mi Band 6-ból az NFC chipet továbbra is kihagyja. Ezt a funkciót valamiért évek óta csak Kínában engedélyezi. Ha a következő generációban általánossá válna az NFC, azzal megint rengeteg vásárlóra tenne szert a Xiaomi, az nagyjából borítékolható, mert ezt egyre többen hiányolják az eszközből. Az aktuális eszközt főleg az 1,56 hüvelykes megjelenítő fogja eladni, amin már lassan annyi információ jelenhet meg, mint egy okosórán.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap