Mi a közös az EA Star Wars játékaiban és az Arkham szériában?

Az EA úgy közelíti meg a Star Wars játékokat, ahogy a Rocksteady a Batmant szériát.

Mi a közös az EA Star Wars játékaiban és az Arkham szériában?

Az EA főnöke, Andrew Wilson CNN-nek adott interjújában elmondta, hogy cége a Warner Brothers sikeres Arkham szériáját jó modellnek tekinti a Star Wars játékokhoz.

"A Warner Bros. fogta a Batman széria gyökereit és lényegét, és Gotham City falai között manifesztálta mindezt; olyan interaktív élményt nyújtott, amelynek valódi kötődése volt ahhoz, amit a filmeken láthattunk és a képregényekben olvashattunk."

Wilson szerint a döntő tényező azonban az volt, hogy az Arkham mindezt úgy tette, hogy megvolt a "saját élete" is, mivel összetettek és magával ragadóak voltak a történetek. "A Star Wars szériához ugyanezzel a megközelítéssel fogunk hozzáállni."

Jó ötletnek tűnik, hogy az ikonikus helyszínekre és elemekre fognak koncentrálni, és nem kizárólag a filmekre vagy a könyvekre támaszkodnak. Az is világossá vált, hogy az EA-t nem érdeklik a szokásos mozifilmes árukapcsolások, Wilson ugyanis elmondta, hogy nem fognak olyan játékokat készíteni, amik filmek történetét dolgozzák fel.

Az EA Disneyvel és LucasFilmmel kötött, Star Wars játékokról szóló hosszútávú szerződését 2013 májusában jelentették be. A megállapodás első gyümölcse a Battlefield fejlesztőinek Star Wars: Battlefront rebootja lesz, amely 2015 nyarán fog megjelenni. A következő Star Wars film, az Episode 7 bemutatója 2015 december 18-án lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward